Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.09.08.

A Next Top Model Hungary sztárja bevallotta: sosem lehet belőle kifutómodell

A modellvilág bizony nagyon kemény, ebbe kóstolhattak bele a TV2 műsorának versenyzői is az első évadban. Köztük volt Alföldy Anna is, aki több egykori versenytársával ellentétben nem hagyta abba a modellkedést a Next Top Model Hungary után, bár van, amiről le kellett mondania. Lapunknak elárulta, hogy halad a karrierje.

Alföldy Anna a TV2-n futó Next Top Model Hungary első évadában versenyzett, ahol a versenyzők hétről hétre kóstolhattak bele a modellkedés cseppet sem egyszerű világába. A műsor után több egykori szereplő is mesélt arról, hogy a kamera másik oldalán vagy épp teljesen más területen találta meg a számításait. És míg Annának is van „civil” munkája, hiszen egy szépségszalon tulajdonosa, mégsem szeretné feladni a modell karriert sem, annak ellenére, hogy úgy érzi, a kifutókon szinte biztosan nem fog tudni érvényesülni.

Alföldy Anna
Alföldy Anna, a Next Top Model Hungary csinos modellje még keresi az útját a modell karrier felé (Fotó: Alföldy Anna)

Bár a nyári időszakban ezek a karriertervek kicsit háttérbe szorultak, Anna egyáltalán nem csalódott emiatt, hiszen rengeteg dolga volt ezen kívül is. Ám az őszi hónapok elé nagy reményekkel néz:

Most egy kicsit stagnáltam a modellkedés terén, de már kezdenek megint csak jönni a felkérések, így szeptember közepétől. De nem is baj, mert legalább az eredeti munkámra, a szalonra is nagyobb fókuszt tudok helyezni, hiszen a műsor miatt kicsit elhanyagoltam. De nyilván ha kapok majd olyan felkérést ami tetszik, azt el fogom vállalni, nyitott vagyok ezen a téren.

Persze az álmok mellett igyekszik reálisan is látni a dolgokat, ami miatt kénytelen elfogadni, hogy elmondása szerint kifutómodellként nem sok esélye van:

Azt viszont tudom, hogy ebben a szakmában nem úgy fogok érvényesülni, mint kifutómodell, de azért kapok munkákat. Persze a nyár az egyébként is elég pangós időszak ebből a szempontból.

Alföldy Anna és párja
A TV2 sztárjára a műsor után talált rá a szerelem, ami teljesen felforgatta az életét (Fotó: Alföldy Anna)

A Next Top Model Hungary sztárja szerelmes

Annára idén tavasszal, a műsor után a szerelem is rátalált, így az elmúlt hónapokban minden szempontból egy nagyon izgalmas időszakot élt meg. A munka és a modellkedés mellett össze is költöztek koreográfus kedvesével, aki szerencsére mindenben igazi társ számára.

Szerencsére a párom teljes mértékben támogat a modellkedésben is, hasonló területen dolgozik, ezért egyáltalán nem is áll távol tőle ez a világ. Sőt, van, hogy ő inspirál, vagy segít nekem ha úgy alakul

– mesélte boldogan.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek