Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.09.15.

Miklósa Erikát elűzték a falujából

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekes megdöbbentő őszinteséggel vallott a helyzetükről. Miklósa Erika elmondta, hogy miért nem tetszett az életük a szomszédoknak.

Miklósa Erika ritkán beszél a magánéletéről, most azonban mégis kivételt, tett. Szeptember 15-én jelenik meg a Spektrumon, az a beszélgetés, amelyet D. Tóth Krisztával ejtettek meg, az Elviszlek magammal legújabb epizódjában. A híresség többek között arról mesél a műsorvezetőnek, hogy miért utálták ki őt és a családját a faluból, Bakonykútiból, ahol éltek. 

293A8968 Miklósa Erika
Miklósa Erika lánya és férje el kellett költözzenek az operaénekessel a falujukból (Fotó: Mediaworks archív)

Nyilván nem mindenkinek voltam szimpatikus, ezt el is fogadtam. Valahogy úgy éreztem, kivetett magából a falu. Ez nem szomorú, el kell fogadni a változást, ahogy azt is el kell fogadni, hogy – bár nem pozitívan hangzik – valakiknek sok vagy. Abszolút megértő vagyok, szoktam mondani, hogy velem nagyon nehéz rosszban lenni. Ezt is úgy fogtam fel, mint egy jelzés, hogy nekünk váltanunk kell

mesélte Miklósa Erika, aki úgy érzi, hogy bár nagyon pozitív személyiség, nyilván nem lehet mindenkinek szimpatikus, illetve nem mindenki nézi jó szemmel az életvitelüket. Miklósa Erika kislánya, férje és az énekesnő egyébként egy pár évvel ezelőtt el is költöztek a faluból, és azóta megtalálták békés otthonuk új helyszínét. 

Miklósa Erika nehéz időszaka

Az operaénekesnő emellett arról is vallott, hogy milyen nehéz időszak volt számára, amikor örökbe fogadták a kislányukat.

A férjemmel mindketten ott voltunk, képzeld el. Nehéz, mert volt olyan pillanat – nagyon furcsa lesz, amit mondok –, hogy rajtam is kijött a szülés utáni depresszió, hogy nem vagyok jó anya, nem vagyok elég jó feleség, nem vagyok elég jó barátnő.

vallott Miklósa Erika gyereke örökbefogadásáról. Az énekesnő azonban szerencsére ma már túl van ezen az időszakon, a helyükre kerültek a dolgok, és egy percig sincsen rossz érzése az anyasággal kapcsolatban. 

A teljes interjú szeptember 15-én jelenik meg a Spektrumon. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek