Orbán Viktor részletesen kifejtette a gazdasági semlegesség legfőbb pontjait

INSIDER
Létrehozva: 2024.09.25. 20:00

Kifakadt Kulcsár Edina: "nagyon remélem, hogy hamarosan kisebb méretre válthatok"

A szülés után sokaknak hónapokba is telhet, mire újra elkezdenek edzeni. Kulcsár Edina terhessége után másfél hónappal már belevetette magát a testmozgásba.

Egy kisbabával is kihívás az élet, kettővel még nehezebb, arról pedig ne is beszéljünk, hogy milyen lehet összesen hat kisgyerekkel együtt élni. Kulcsár Edina és Varga Márk, azaz G.w.M azonban pontosan erre vállalkoztak. Edina az elmúlt másfél évben két gyermeknek is életet adott, ezért nem meglepő, ha a járókelők két babakocsit tologatva látják az édesanyát.

Kulcsár Edina
Kulcsár Edina gyermekeit tologatva edz (Fotó: Ladóczki Balázs)

Kulcsár Edina összekötötte a kellemeset a hasznossal

Edina legkisebb gyermeke, Dion augusztus elején született, vagyis nemrég múlt másfél hónapos, míg Amara májusban ünnepelte az első születésnapját. Az édesanya hétköznapjai minden bizonnyal nagyon sűrűek, hiszen folyamatosan menedzseli a családját, az első házasságából született gyermekeit, Medoxot és Ninát, illetve a két legapróbb jövevényt is. Nem meglepő tehát, hogy az edzésekre már kevesebb ideje jut, de a kreativitásának köszönhetően sikerült két legyet ütnie egy csapással: a kicsik altatása közben végzett kitöréseket, amikkel elsősorban a combját erősítette.

Szerintem kétféle ember létezik. Aki a kifogásokat keresi, és aki mindent képes megoldani. Én mindig is nagyon törekedtem arra, hogy az utóbbi csoportot erősítem. Lehet, hogy nem edzős ruhában vagyok, hiszen nem is edzeni indultam, csak egy »hogy altatok egyszerre 2 gyereket a levegőn« típusú videót szerettem volna készíteni, de aztán ihletet kaptam. És a farmerra is büszke vagyok, mert hosszú idő után most van rajtam először, és nagyon remélem, hogy hamarosan kisebb méretre válthatok.

 – írta Kulcsár Edina Insta-oldalán közzétett videójához.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek