Történelmi árvíz fenyegeti hazánkat, így zajlik a védekezés

INSIDER
Létrehozva: 2024.09.06.

Hoppá: így büntették meg a legszebb magyar lányt

Furcsa részletet árult el életéről az idei Miss World Hungary. Katzenbach Andrea fejére nemrég korona került, autójára pedig egy nem várt csomag.

Nemrég élete egyik legboldogabb pillanatát élte át Katzenbach Andrea. A 24 éves kiskőrösi lány lett az idei Miss World Hungary. Bár szépsége előtt mindenki elismeréssel adózik, ez nem mentesíti a szabályok betartása alól.

KATZENBACH Andrea; CSEH Jázmin; HORVÁTH Alexandra magyarország szépe
A nyár elején lett Magyarország szépe Katzenbach Andrea (Fotó: Hegedüs Róbert)

Büntit kapott Katzenbach Andrea

A napokban a Kulcsár Edina hasonmásának is tartott lány egy furcsa szelfit osztott meg. Épp egy „mikulás- csomaggal”, azaz az autójára helyezett büntetéssel pózol… Azt nem árulta el, hogy pontosan milyen vétséget követett el, viszont nem kevés öniróniát tanúsítva megmutatta, milyen kommenteket kapott a fotójára.

Katzenbach Andi újra mikuláscsomagot kapott (Fotó: Instagram)

„Szerintem járj gyalog!”, „Andrea, vegyél jegyet!”, „Szerintem kérj átalánydíjat, és rendezd előre a jövő évi büntetéseid” – élcelődtek a 2024-es Miss World Hungary-vel követői, a leírásából és kommentekből pedig arra lehet következtetni, hogy nem ez az első alkalom, hogy a szépség büntetést kapott, például tiltott helyen való parkolásért.

Katzenbach Andrea Instagram-üzeneteiből szemlézte ki a "legjobbakat" (Fotó: Instagram)

A Kiskőrösről származó lánynak még újdonság lehet a budapesti parkolási etikett, ugyanis csak nemrég, a verseny megnyerése után költözött a fővárosba.
A legnagyobb változás a verseny óta, hogy sikerült felköltöznöm Budapestre. Két hete már pesti lakos vagyok, aminek nagyon örülök. Nagyon jól érzem magam itt, és a legjobb barátnőm is itt van, tehát vele is sokkal többet tudok találkozni. Mindemellett persze nagy újdonság a sok interjú és a rengeteg felkeresés is” – mondta korábban a Borsnak.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek