SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.22. 12:30

Ledobta a melltartót Katy Perry, csak a szentlélek tartja rajta a textilt

Az énekesnő megteremtette a hangulatot a nagy bejelentéshez!

Megjelent Katy Perry hetedik stúdióalbuma, ám az örömhírt nem mindennapi módon jelentette be az énekesnő. Egy pillangót ábrázoló, melleit igencsak kiemelő topban tudatta, hogy új albuma, a 143 már megvásárolható. 

Az énekesnő remélhetően pozitív visszajelzéseket kap majd, az utóbbi időben ugyanis botrányt botrányra halmoz. A Lifetimes című klipjének forgatása során azzal verte ki a biztosítékot, hogy Ibizában egy ökológiai szempontból érzékeny, védett homokdűnéknél forgatott engedély nélkül, így környezet elleni bűncselekménnyel vádolták - írja a life.hu. Ha ez nem lett volna elég, a 143 albumon szereplő Woman's World sem kapott jó kritikát, ráadásul a promóciós körúton ételpazarlással is sokkolta követőit,  miután egy ibizai klubban pizzaszeleteket dobált a színpadról.

Júliusban azért vonták kérdőre, mert egy áttetsző rózsaszín csipkeruhában érkezett a La Terrrazza nevű klubba, ahol a buli hevében megcsókolta az egyik rajongóját. A közvélemény szerint édesanyaként és stabil párkapcsolatban élő nőként nem viselkedhet így...

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek