Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.09.02.

Házasság első látásra Enikő és Love Island Milán: „Közösen tervezzük a jövőt!”

Dúl a szerelem a Házasság első látásra és a Love Island egykori szereplői között. A pár ráadásul fontolgatja az összeköltözést is!

Sorsszerű volt Horváth Enikő és Király Milán találkozása. A Házasság első látásra egykori szereplője nyári munkát keresett, arra viszont egyáltalán nem számított, hogy a munka mellett szerelmet is talál.

Házasság Első Látásra Enikő
Gyorsan komolyra fordult a kapcsolatuk (Fotó: archív / hot magazin)

Úgy mentem Balatonra, s azon belül a Plage18-ba dolgozni, hogy nem keresek kapcsolatot, hanem csak önmagamra szeretnék fókuszálni. Ez a gondolatom azonban már az első napomon megdőlt! Emlékszem, ahogyan behúztam a kis rózsaszín bőröndömet, és Milán volt az első, aki a segítségemre sietett. Később kiderült, hogy előre tudta, hogy jövök, úgy beszéltek rólam a kollégái, hogy egy tévésztár jön dolgozni, ezért lecsekkolt a közösségi oldalaimon. Amikor megláttam, azonnal éreztem magamban azt a „bummot”, ami azt jelentette nekem, hogy ő más, mint a többi. Egy-két nappal később már ment a szemezgetés, a flörtölés. A kémia és a vonzalom azonnal megvolt, emellett sokat beszélgettünk, és szépen lassan rájöttünk, hogy különleges érzéseket váltunk ki egymásból. Nem erőltettünk semmit, csak sodródtunk az érzéseinkkel, egyre több közös témánk lett, alig két hónap után pedig eljutottunk odáig, hogy egyszerűen nem szeretünk egymás nélkül lenni” – mesélte Enikő a hot! magazinnak.

Hel Enikő és Love Island Milán közösen tervezik a jövőt, jelenleg mindketten a Balatonon dolgoznak, de tervezik, hogy szezon után Budapesten is összeköltöznek - Ripost
 „Nem szeretünk egymás nélkül lenni” (Fotó: YouTube / hot magazin

A kapcsolat gyorsan komolyra fordult: már egymás szüleivel is találkoztak a fiatalok.

Két mérföldköve volt a kapcsolatunknak: az egyik, amikor az első közös képünket megosztottuk az Instagramon, és ezzel mindenki előtt felvállaltuk a kapcsolatunkat, illetve amikor elvitt magával a Miss Balaton gálájára mint a barátnőjét. Mindkettő nagyon sokat jelentett nekem”mondta Enikő, aki szinte sugárzik a szerelemtől. 

Közösen tervezzük a jövőt is! Amíg tart a nyári szezon, Tihanyban élünk együtt, de már szóba került, hogy szezon után Budapesten összeköltözünk. Milán teljesen magától gondolt erre, ami szintén elképesztően jólesik! A műsorról egyébként egyszer beszéltünk; nyilván nehéz egy férfinak az a tudat, hogy házas voltam, de elfogadja, és nem ítélkezik

– mondta vidáman. 

Milán nem csak bármenedzserként dolgozik (Fotó: archív / hot magazin)

A Love Island után

Milánt a tévénézők a 2019-es Love Islandből ismerik, ám azt kevesen tudják, hogy bármenedzserként dolgozik, illetve TikTokon vezet egy oldalt Buzzbrothers néven, amelyben izgalmas kihívásokra invitálja a járókelőket.

A friss hot! magazinban további érdekes sztárhíreket olvashat (Fotó: hot! magazin)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek