Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.09.01.

Ganxsta Zolee vallomása: Próbálok megtenni mindent, hogy jó legyen Zoénak

Ami a szívén, az a száján – ezt már megszokhattuk a rappertől az évek alatt. Azt azonban sokan nem tudják, hogy nem mindig csak a bohém életmód jellemző Ganxsta Zolee személyére.

Ganxsta Zolee őszintén mesélt a hot! magazinnak.

Ganxsta Zolee
Ganxsta Zolee jól kijön a kollégáival - Fotó: Csorba Márta / hot magazin

hot!: Mostanában rengeteget láthatunk színészként, legújabban a Gengszter Pop, avagy a Bon­nie, a Clyde és a Ganxsta című előadásban. Hogyan talált meg a szerep?

Ganxsta Zolee: Kékesi Gáborral szerepeltem a Ke­reszt­anyu­ban, majd a Drága örökösök folytatásban is, ő ajánlott be erre a karakterre a Geng­sz­ter Popban, ami egy vacsoraszínházi előadás. Egy régi történet egyedi feldolgozása sok zenével, humorral és különleges jelmezekkel. Volt egy alap habitusa az őrangyal karakternek, azonban a próbák alatt rengeteget formáltuk: a rendező, Bőhm Gyuri szerint viccesen adom elő – sok hülye dumát belevittem, amire azt mondta, hogy maradhat.

hot!: Milyenek a kollégáid?

Ganxsta Zolee: Remek kis csapatba csöppentem bele, és szerencsére ők is befogadtak. Muri Enikő és Ódor Kristóf a két főszereplő (Bonnie és Clyde), de játszik meg a darabban Kékesi Gábor, Erdős Borcsa és Vincze Márton is. Nagyon élvezem és szeretem ezt az előadást, mert remek a társaság, és én mindig is fontosnak tartottam, hogy olyan emberekkel dolgozzak együtt, akiket bírok.

hot!: Rengeteg mindennel foglalkozol egyszerre. Mennyire kell ügyelned az időbeosztásodra?

Ganxsta Zolee: Nem ismerem azt a szót, hogy beosztás. Van egy remek szervező barátom, Maszler Laci, aki a Hooligansszel is dolgozik, ő egyezteti a különböző dolgaimat. Ha nekem kellene szerveznem az életemet, már rég összekavarodott volna minden. Így annyi történik, hogy ha magánügyben van valami elfoglaltságom, megmondom neki, hogy arra az időpontra ne vállaljon semmit. Ő tudomásul veszi, és szépen koordinálja az egészet, így ezzel nincs feladatom.

Rendszeresen látogatja anyukáját, Kassai Ilona - Fotó: Csorba Márta / hot magazin

Ganxsta Zolee anyukája kimagasló szellemi és fizikai állapotban van

hot!: A színészpályával a szüleid nyomdokába lépsz. A családod látott már a színpadon?

Ganxsta Zolee: Persze, anyukám és a lányom is megnéztek már, és szerencsére nagyon is tetszett nekik. Szeretik, hogy ezzel foglalkozom.

hot!: Ha már itt tartunk, anyukád nemrég ünnepelte a kilencvenhatodik születésnapját.

Ganxsta Zolee: Természetesen meglátogattuk, a lányom, Zoé is bent volt nála, úgyhogy az unokájával együtt felköszöntöttük. Nagyon szeretem őt, és szuper látni, hogy ahhoz képest, hogy kilencvenhat éves, kimagasló szellemi és fizikai állapotban van, úgyhogy le a kalappal előtte.

hot!: Zoé nemrég tizenhét éves lett. Hogyan birkózol meg a kamaszkorral?

Ganxsta Zolee: Semmilyen problémám nincs a kamaszkorral. Nincsenek különösebb dacok Zoénál. Nyilván vannak kisebb összezördüléseink, de nagyon jól kijövünk egymással, és azt gondolom, hogy nagyon jól működünk együtt.

hot!: Jó apának tartod magad?

Ganxsta Zolee: Nem gondolom magam semminek. Nem nekem kell eldönteni, hogy jó apa vagyok-e vagy nem, mert ez így nagyképű és béna lenne. Azt gondolom, próbálok megtenni mindent, hogy jó legyen Zoénak, aztán ez vagy sikerül vagy nem, de remélem, inkább az előbbi. Meg hát ezek szerint eddig nem is nagyon volt gond ezzel, mert ha baj lett volna a nevelésemmel, szólt volna.

Zolee szerint a lánya a barátkozó tulajdonságát örökölte - Fotó: Csorba Márta / hot magazin

„Könnyen barátkozom, és ezt szerintem a lányom is örökölte”

hot!: Akkor nem az a fajta szülő vagy, aki puskával kergeti el a kérőket?

Ganxsta Zolee: Dehogyis! Az nagyon nyomi, nem szeretem az ilyen embereket. Persze ha Zoé valakit hazahoz, belép a srác, és ott ül néhány haverom, akik ha rád néznek, fejenként száz év letöltendőt látsz, akkor úgyis egyből tudja, hány óra van. Nem kell nagyon magyarázni semmit.

hot!: Az éjszakai életből jössz, sokakkal jóban vagy. Könnyű veled haverkodni?

Ganxsta Zolee:

Könnyen barátkozom, és ezt szerintem a lányom is örökölte, tök könnyen létesít emberi kapcsolatokat.

Persze engem is vettek körbe érdekbarátok, de meg kell próbálni kiszűrni őket. Igyekszem nem túl nagy jelentőséget tulajdonítani neki.

hot!: Hogy állsz most a szerelemmel?

Ganxsta Zolee: Senkinek semmi köze a magánéletemhez. Nem vagyok celeb, aki minden egyes mozdulatából cikket akar íratni és hírt adni róla. Arról szeretek beszélni, ami a munkámat érinti. Mert azt a közönségért teszem, és ezért arról bátran nyilatkozom bármikor.

„Mindig is a zene lesz az első számú szerelem az életemben”

hot!: A Kartellel harminc éve zenéltek. Mennyire szövődött barátság a tagok között?

Ganxsta Zolee: Mi nemcsak egy zenekar vagyunk, hanem egyben baráti társaság is, ezért is működik ilyen jól ilyen hosszú idő után is. Máskülönben elképzelhetetlen lenne. Éltem meg meredek dolgokat a harminc év alatt. Nem igazán lehet már meglepni semmivel.

hot!: Hogyan készültök az Aréna-koncertre?

Ganxsta Zolee: Majd ősztől kezdünk el készülni rá. Összerakjuk a dalok sorrendjét, a látványtervet és a vendégek névsorát. Rengeteg meló lesz vele, de ez majd most következik. Most kicsit Pató Pálok vagyunk. Közben pedig a Dos Diavolosban is tag vagyok, Takács Vilkó barátommal együtt. Ráadásul még ott a Sex Action is, ahol néha leülök dobolni. Mindig is a zene lesz az első számú szerelem az életemben, hiába van ott a színészet; a művészeti ágak közül ezt szeretem művelni a legjobban.

hot!: Ötvenkilenc éves leszel, de mindig is fiatalos voltál. Érdekelt valaha egyáltalán, hogy hány éves vagy?

Ganxsta Zolee: Kimondani rossz az életkorom, de nem kell érezni és úgy viselkedni, amennyi vagy. Ha megereszkednék, mint az öreg csöcs, akkor nagyon is ros­szul­ es­ne. Úgy kell elviselni ezt, hogy közben ne legyen se szánalmas, se nevetséges. Nem akarom, hogy úgy tekintsenek rám, hogy a nagyfater ott totyorászik a színpadon. Amíg úgy állok hozzá a dolgokhoz, hogy szerelemből csinálom, addig minden rendben. Ha változik, hagyni kell a francba az egészet, mert nem leszek alkalmas rá.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek