Lopás miatt kikérte a legfőbb ügyész Magyar Péter mentelmi jogát

POLITIK
SZTÁRDZSÚSZ

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.09.26.

Emlékszel még a Hetedik mennyország cuki kisfiújára? Így néz ki felnőtt férfiként manapság

Rengeteget változott, mióta megismertük.

David Gallagher játszotta a Hetedik mennyország című sorozatban a cuki, szőke kisfiút, Simont. Ma azonban már 39 éves, érett férfi, így rá sem ismerni.

Fotó: Twitter


 A Hetedik mennyország 1996 és 2007 között vetített sorozat volt. A világ ebből a sorozatból ismerte meg Jessica Bielt, aki azóta fényes karriert futott be, és Justin Timberlake felesége lett, azonban a többi szereplő nem tett szert ekkora népszerűségre.

David Gallagher korán kezdte a pályafutását, már 2 évesen elkezdett színészkedni és számos reklámban szerepelt. És habár legtöbben a Hetedik mennyországból ismerik, az első igazi szerepét a Nicsak, ki beszél most! című filmben játszotta. Ezután szerepet kapott A Bermuda háromszög titka című filmben, és ugyanebben az évben került a Hetedik mennyország című sorozatba is. A sorozat 11 évadon keresztül maradt műsoron, ezzel a leghosszabb ideig futó családi dráma lett a televíziózás történetében. A forgatási szünetekben azért a filmekre is maradt ideje, játszott A csodabogárban és a Richie Rich 2. - A rosszcsont karácsonya című vígjátékban - írja a life.hu.

Azt, hogy hogyan néz ki most a sztár, ide kattintva nézheted meg.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek