Nagy tömegben vietnámi és thai kamulájkokat vásárolt Magyar Péter

INSIDER
Létrehozva: 2024.09.21. 08:30

Őszinte vallomás: sokadszorra tört össze a szíve a Dancing with the Stars sztárjának

Törőcsik Franciska közösségi oldalán osztotta meg a hírt. A Dancing with the Stars versenyzője aznap reggel még nem gondolta, hogy így folytatódik a napja.

A Dancing with the Stars versenyzője, Törőcsik Franciska közösségi oldalán osztotta meg, hogy sokadszorra is összetörték a szívét. Ezúttal egy kiskutya volt a felelős érte.

Dancing With The Stars
A Dancing with the Stars műsorában Törőcsik Franciska Baranya Dáviddal lép a parkettre / Fotó: Szabolcs László

A Dancing with the Stars sztárja óvja magánéletét

Törőcsik Franciska neve sokak számára ismerős lehet, hisz számtalan szerepben tűnt fel az évek során. Színházi munkái mellett rengeteg filmben és televíziós produkcióban is feltűnt. Többek között a TV2 sikerszériájában, a Hazatalálsz című sorozat főszerepében ismerhették meg a nézők. A 34 éves színésznő általában kevés információt oszt meg magánéletéről. Több helyen is nyilatkozott arról, hogy nem tenné ezt jó szívvel. Számára ugyanis nem kényelmes kiteregetni a személyes ügyeit a nagy nyilvánosság előtt. Épp ezért lepett meg mindenkit, amikor a színésznő közösségi oldalán osztotta meg a hírt, hogy sokadszorra is összetört a szíve.

Egy kiskutya törte össze szívét

A Dancing with the Stars új versenyzője egy cuki kiskutyáról osztott meg képet, amihez meglepő szöveget írt. 

Mikor felkeltem 3:30-kor hajnalban, hogy forgatni menjek, még nem gondoltam, hogy ez lesz a nap, amikor összetörik a szívem… sokadszorra…

Képletesen értette

Természetesen a színésznő rajongói is azonnal aggódni kezdtek. Többen kérdezgették, hogy mi történt, találgatni kezdtek ki vagy mi törhette össze a művésznő szívét. Franciska válaszaiból azonban kiderült, hogy nem történt semmiféle tragédia. A megfogalmazás egyszerűen csak művészi önkifejezés volt, és valójában a pár hónapos kiskutya tündéri mivoltára utalt ezzel.

Ez a szépség törte össze a szívem, mert olyan kedves lény. Persze csak amolyan képletesen. ;)”

Belekötöttek a kommentelők Törőcsik Franciskába

A kommentelők között olyan is akadt, aki hangot adott annak, hogy nem kellene fölöslegesen ilyen mondatokkal dobálózni. Franciska pedig elmagyarázta, hogy ő nem akart semmi rosszat. Remélte, hogy rajongói érteni fogják a bejegyzését. Csak annyit válaszolt a kötekedő úriembernek, hogy bízik a követői humorában.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek