Íme Orbán Viktor legfontosabb bejelentései az Árvízinfón: ezeken a helyeken a legnehezebb most

INSIDER
Létrehozva: 2024.09.14.

Csuti kiakasztott mindenkit, luxus járgányt vett a 6 éves fiának

Az üzletember és Kulcsár Edina legidősebb fia, Medox komoly születésnapi ajándékot kapott: egy vadonatúj quadot. A kommentelők szerint ilyen pici gyermeknek túlzás Csuti ajándéka.

Csuti és Edina közös fia, Medox betöltötte a hatodik életévét. A kisfiú igazi energiabomba, focizik és úszik is, emellett pedig rajong az autókért is. Az édesapjának ezért nem kellett sokat gondolkodnia azon, hogy mivel lepje meg a trónörököst: Csuti fia egy félmillió forintba kerülő quadot kapott. A kommentelőknek több sem kellett, Csuti Instagramon megosztott születésnapi posztja alatt kéretlenül zúdították a véleményüket rájuk, aki meglepő higgadtsággal válaszolt minden egyes kritikusuknak.

Csalódtak Csutiban

A hozzászólók legtöbbje szerint nemcsak Csuti gyerekeinek, hanem minden gyereknek felesleges ilyen drága ajándék, ha az csak hatéves, ráadásul egy ilyen korú gyermeknek még sima bringával kellene rónia az utakat, hogy izmot építsen és táguljon a tüdeje, vagyis egészséges legyen:

Tanuljon meg biciklizni, ott figyelni, használni a lábát az egyensúlyát, táguljon a tüdeje, és valóban mozogjon. Semmi szüksége egy 6 éves gyereknek erre! Nagy csalódás ez egy sportokat kedvelő embertől. Boldogat a kis embernek.”

Tudod, már minden megvan. Nehéz lehet így ajándékot venni, amikor ilyen az értékrend.

Hát egy ennyi idős gyereknek marhára ilyenre van szüksége! Ettől függetlenül Boldog szülinapot”

Csuti nem töröl ki egyetlen hozzászólást sem, sőt nagyon udvariasan válaszolgat is még a negatív tartalmakra is. A vállalkozó egyébként leírta, hogy a fia már egészen picikora óta imádja a kocsizást és az offroadozást is, így nem véletlenül ez lett az ajándéka. 

Csuti válaszai 

A híresség ezekkel a szavakkal igyekezett lenyugtatni a feleslegesen felkorbácsolt kedélyeket:

Tud biciklizni, az egyensúlya kiváló, focizik, az úszástól meg tágul a tüdeje, úgyhogy mozog szerintem eleget, ahhoz hogy hetente 2 órát quadozzon a szabadban. Köszönjük a jókívánságot.”

100x inkább ezzel legyen a szabadban, erdőben, tanulja meg a KRESZ táblákat, arról nem is beszélve, hogy segíti majd a jogosítvány megszerzésében, a figyelemben és a koncentrációban, ettől függetlenül köszönjük szépen” — reagált az üzletember.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek