Íme Orbán Viktor legfontosabb bejelentései az Árvízinfón: ezeken a helyeken a legnehezebb most

INSIDER
Létrehozva: 2024.09.14.

Azt pletykálják mosolyszünetet tarthat ByeAlex és a szerelme, erre alapoznak

A sztárpár sosem posztolt egymásról sokat, de ez már a rajongóknak is feltűnt, sőt az is, hogy más-más programjaik vannak rendszeresen. ByeAlex és Benjamina kapcsolata sokak feltételezése szerint most futhat zátonyra:

Márta Alex, azaz ismertebb nevén ByeAlex legutóbb sajnos azzal került a hírekbe, hogy újonnan mentett kiscicája elpusztult. Az énekes megpróbált mindent, hogy megmentse a macskát, azonban ez nem sikerült. Azóta eltelt egy kis idő, de a minap több internetes blogon is újra felpörgött az énekes neve, és a pletykák szerint nem csak erről az oldalról könyvelhet el veszteséget, ugyanis sokan azt állítják, hogy éppen mosolyszünet lehet közte és a párja között.

20240726-Campus-4-nap-ByeAlex-Debrecen-KA_26Byealex
ByeAlex barátnője összeveszhetett az énekessel? Ezt pletykálják a rajongók (Fotó: KISS ANNAMARIE)

ByeAlex és szerelme sosem posztolt sokat

Alex és Benjamina kapcsolatának kezdete egészen 3 évvel ezelőttig nyúlik vissza, ugyanis az énekes 2021. őszén ismerte meg szerelmét. A lány már alapjáraton modellkedett, bár miután összejött az énekessel, egész gyorsan biztossá vált, hogy influenszer karrierbe kezd. Ami sikerült is, sőt szerelmük is biztos alapokon volt, viszont soha nem osztottak meg olyan sok közös tartalmat, mint más sztárpár, sőt még a szilvesztert sem együtt töltötték. Az elmúlt időszakban azonban egyre erősödik az a pletyka, miszerint az énekes és a modell kapcsolata megromolhatott.

lang9479
Byealex
A sztárpár sosem mutogatta egymást annyit, mint más hírességek, mégis furcsa, hogy eltűnt ByeAlex Benjamina posztjaiból, és ez fordítva is igaz (Fotó: Lang Róbert)

Mosolyszünetet tart a sztárpár?

A rajongók azt vették észre, hogy a megszokottnál is kevesebb közös tartalmat osztanak meg, az elmúlt másfél hónapban konkrétan egyet sem. Ezért sokan azt feltételezik, megromolhatott a viszonyuk, sőt van, aki azt hiszi, hogy hűtlenség állhat a dolog mögött. Persze ezek jelenleg csak rajongói feltételezések. Lapunk sajnos, sikertelenül próbálta elérni Alexet, hogy reagáljon a pletykákra. Az viszont elgondolkodtató, hogy Alex barátnője az Instagram-történetei alapján elég sokat bulizik a barátnőivel, párja pedig sosincs mellette. Sőt, a zenész közösségi média tartalmaiból az is kiderül, hogy míg párja bulizik, addig ő otthon videójátékozik. Persze lehetséges, emögött sincs több annál, mint hogy 16 évnyi korkülönbség van köztük, így szívesebben töltik más szórakozással az idejüket.

ByeAlex és Benjamina szétmentek? Több helyről hallottam, hogy Benjamina félrelépett, és visszament az exéhez...” – írja egy internetes blogon a vad konspirációt egy rajongó, akinek a feltételezése a fentieken felül egy újabb cáfolat érkezett.

Megvan még a közös cica

Egy másik rajongó ugyanis rávilágított, hogy a sztárpár közös cicája még mindig megvan, tehát Alex és Benjamina biztosan együtt lehetnek. Az énekes ugyanis pont a minap osztott meg egy TikTok-videót, amin épp a közös cicájukkal, egy skót lógófülű macskával játszik. A szemfüles rajongó szerint ez is egy arra utaló jel, hogy a rosszmájú pletykát terjesztőknek „közük sincs a valósághoz”. Bár az is lehet, ez csak egy régebbi videó:

Alex tegnap tett ki egy videót a cicájukról, bár lehet ez régebbi

– jegyzete meg egy rajongó, aki szerint még semmi sem biztos.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek