Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.22.
Módosítva: 2024.08.22.

„Vannak dolgok, amik fentebb vannak megírva” – Zimány Linda elárulta, mit érzett a Taylor Swift koncert előtt

Bár nem sokan tudják róla, de a csinos modell nagy Taylor Swift rajongó, hiszen az egész kamaszkorát végigkísérték a dalai. Zimány Linda fiatalon már arról álmodozott, hogy élőben is láthatta az énekesnőt, ami most Londonban valóra vált, miután a bécsi koncertet lemondták. És bár sokakat megijesztett az ausztriai terrorfenyegetés híre, Linda úgy érezte nem kell aggódnia, lapunknak azt is elárulta, hogy miért.

Zimány Linda a hétvégén Londonban bulizott Taylor Swift turnéjának záró koncertjén, amiről lapunknak is elárult néhány részletet. Az üzletasszony ugyan a bécsi állomásra készült eredetileg, és miután az elmaradt sokan aggódtak, hogy talán az angliai koncert is veszélybe került, de Linda nem tartozott közéjük, azt is elmesélte, hogy miért.

20230805_Balatonfüred Miss Balaton_0072 Zimány Linda
Zimány Linda Insta-oldalán is megosztotta, ahogy Taylor Swift koncertjén bulizott (Fotó: Markovics Gábor)

A csinos jogász elárulta, egyáltalán nem félt a koncert előtt, inkább a sorsra bízta magát, mert szerinte az őrangyala különösen jól végzi a munkáját, ami a bécsi koncerttel kapcsolatban is megmutatkozott:

Nagyon jó volt a koncert, és igazából egyáltalán nem féltem. Van egy elméletem, hogy azon túl, hogy tudom irányítani a mindennapi életemet, vannak dolgok, amik fentebb vannak megírva. Ami hihetetlen a bécsi koncerttel kapcsolatban, hogyha megtartották volna, és esetleg valami katasztrófa történik, mert nem derül ki ez az egész időben, én akkor sem tudtam volna ott lenni, hiába volt jegyem. A mykonosi nyaralásomon elkaptam egy vírust, ami miatt olyan állapotban voltam, hogy örültem, hogy hazaértem, nemhogy végigálljak egy négy órás koncertet. Úgyhogy azt beszéltük a barátaimmal, hogy én biztosan nagyon Isten kezében vagyok, hogy így vigyáz rám. Persze, ha nem lettem volna rosszul, akkor is örültem volna, hogy a biztonságot tartották szem előtt a hatóságok, és időben lefújták a koncerteket.

„De mivel az a koncert nem jött össze úgy voltam vele, hogy akkor menjünk Londonba, mert ha lenne valami baj, akkor az élet úgyis úgy alakítja, hogy ne tudjak ott lenni. Persze, szerencsére nem történt semmi, és egyébként abszolút be is volt biztosítva a helyszín, szinte túlságosan is – tette még hozzá.

Persze, azért Linda is igyekezett bevetni egy-két trükköt és óvintézkedést, hogy elkerülje a problémás szituációkat:

Nyilván azért igyekeztem óvatos lenni. Például mi a barátnőmmel eljöttünk a koncert vége előtt 15 perccel, mert nem akartam a tömegben kijönni. Tömegközlekedésre sem szálltam fel emiatt, de az egyébként is mindig nehézkes Londonban ilyenkor. Illetve már az elején is direkt az előzenekar után érkeztünk, pont a kezdésre, így egyáltalán nem volt sor a bejutásnál sem. Nekem ezek a trükkjeim, amiket általában alkalmazok.

Zimány Linda már visszajáró vendég a Wembley Stadionban

Talán még jól is jött ki, hogy végül a londoni koncertet tudta megnézni a Wembley Stadionban, mert itt már többször is járt, és mindig jó élményekkel távozott, így még az is lehet, hogy ebből hagyományt teremt.

„Nagyon szeretek egyébként a Wembley-be járni koncertekre, tavaly is itt voltam a Weeknden ugyanekkor. Szerintem ezen a helyszínen az amerikai sztárok is kicsit jobban odateszik magukat, már csak azért is, mert ez szokott lenni az európai turnéjuk utolsó helyszíne. Emiatt pedig mindig van jó néhány extra meglepetés is, mint például, hogy Taylor bejelentette az új albumát, és jó néhány dalt is eljátszott belőle. Úgyhogy már most kíváncsi vagyok, hogy jövőre ki jön ide turnézni és milyen koncertek lesznek” – mesélte.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek