Létrehozva: 2024.08.15.

Aggasztó hírek érkeztek: Tarján Zsófit azonnal műteni kellett

A Honeybeast énekesnőjéről szomorú hír érkezett. Tarján Zsófi komoly műtéten esett át.

A Honeybeast énekesnője a kórházi ágyáról osztott meg egy fotót. Alaposan ráijesztett a rajongóira. Tarján Zsófi mindenkit megnyugtatott, már túl van a műtéten, és jól is van, de imádott közönsége a hétvégi fellépéseken sajnos nem találkozhatnak vele, mert a felépülésére kell koncentrálnia. 

Tarján Zsófi
Tarján Zsófi vakbélműtéten esett át Fotó: Máté Krisztián

Tarján Zsófi a kórházi ágyáról jelentkezett

Tarján Zsófi maga árulta el, vakbélműtéten esett át.

Sziasztok!”

Ki kellett venni a vakbelem. Jól vagyok, nagyon jó kezekben voltam, jó helyen.

"Köszönöm Dr. Nehéz Lászlónak és az egész csapatnak! A hétvégi bulikkal nem tudom mi lesz. Meglátjuk, imformálok mindenkit!” – írja az énekesnő.

Tarján Zsófi posztja alatt azonnal özönleni kezdtek a jókívánságok. Követői, rajongói, ismerősei, barátai, mindenki jobbulást kívánt az énekesnőnek. Volt, aki szóvá tette, mennyire készült a következő „találkozásra” a koncerten, és sajnálatát fejezte ki, hogy nem láthatja kedvencét. A gyógyuláshoz pedig egészen biztos sok erőt ad, hogy mindenki egyöntetűen együtt érez vele betegségében.

Tarján Zsófi
Az énekesnő reméli, mielőbb visszatérhet a színpadra Fotó: Szabolcs László

Fontosnak tartja a szűrővizsgálatokat

Zsófinak egyébként szívügye, hogy a szűrővizsgálatokra felhívja a figyelmet. Szerencsére nem volt sok gondja az egészségével, azonban valamivel több mint két évvel ezelőtt bokaszalag-szakadást szenvedett, amit egy műtéti beavatkozás előzött meg. Azt nem árulta el, hogy pontosan miért volt szüksége az operációra, csak annyit mondott akkor, hogy nőgyógyászati problémái voltak, de kiderült, szerencsére minden a legnagyobb rendben van nála.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek