Létrehozva: 2024.08.30.
Módosítva: 2024.08.30.

Filterek és smink nélkül mutatta meg magát Szulák Andrea

Hatvanévesen is bomba formában van a színésznő. Szexi fotót osztott meg nyaralásáról smink nélkül.

Bár manapság alig-alig találkozunk olyan fotóval a közösségi oldalakon, ahol hazánk hírességei fotóikhoz ne használnának valamilyen applikációt, ami által meglehetősen javítanak a valós kinézetükön, még kevesebben vannak olyan sztárok, akik smink nélkül vállalják fel magukat. Szulák Andrea február 8-án lett 60 éves, ő mégsem látja szükségét az úgynevezett filtereknek. 

Szulák Andrea
Szulák Andrea jó pár évet letagadhatna a korából (Fotó: Knap Zoltán)

Szulák Andrea bombasztikus formában van

A Borsnak adott interjúban árulta el korábban, nem foglalkozik az évfordulókkal.

Gyűlölöm a születésnapokat, addig szerettem, amíg édesanyám élt. Természetesen a lányom, Rozina fel szokott köszönteni. A barátaim pedig eljöttek megnézni a Menopauzát és utána együtt koccintottunk. Így volt jó ez a nap, mindennel együtt” – hangsúlyozta a színésző.

Szulák Andreát rengeteg szerepben láthattuk, mióta berobbant a köztudatba. 1984-ben bombázóként kezdte a Lindában, majd a 2000-es években televíziós műsorvezető lett a TV2-n, a színházi szerepeiben pedig dívák bőrébe bújt. A való életben odaadó édesanya, ezt az oldalát az Instagramról ismerhetjük leginkább, hiszen olykor megoszt pár közös képet lányával, Rozival. Nem csak a színpadon, a hétköznapokban is szívesen megmutatja a nőies oldalát. Így történt ez most is.

Nos, 60 év ide vagy oda, Szulák Andrea még mindig bombasztikusan néz ki, ami fogyásának is köszönhető. Sőt! Az utóbbi években mintha még fiatalodott is volna. Most az Instagram-oldalán örvendeztette meg követőit egy szexi fotóval, mely ide kattintva tekinthető meg. A képhez csak annyit írt: „No filter, no makeup”, ami egyet jelent azzal, hogy nincs rajta smink és filtereket sem használt.

A rajongói pedig megerősítették abban, hogy nincs is szüksége rá. Nagyon sokan gratuláltak neki, rengeteg bókot söpört be, és sokan hangsúlyozták, még mindig fantasztikus formában van.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek