Létrehozva: 2024.08.17.

"Kicsit undorító és nagyon nedves" - Sztárok vallottak életük legpocsékabb csókjairól

Nem minden színész mesél kirobbanó lelkesedéssel a kollégákkal váltott csókokról...

Beletöröltem az orromat a parókájába

– vallotta be utólag Robert Pattinson. A színész és Reese Witherspoon a Vizet az elefántnak című moziban szerepeltek együtt, amelynek forgatásai során Pattinson csúnyán megfázott. Mivel folyamatosan folyt az orra, így romantikus jelenetek ide vagy oda, csupa gusztustalan emléke van a felvételekről.

Wasser für die Elefanten
Robert Pattinson és Reese Witherspoon / Fotó: Fanny

Végig szívattam a hagymás szájszaga miatt

– emlékszik vissza Matt Damon arra, milyen volt közel kerülni Scarlett Johanssonhoz Az igazi kaland című film munkálatai során. Mivel a két híresség azt hitte, hogy már letudták aznapra az intim jeleneteket, a színésznő nyugodt szívvel vágott be a szünetben egy szendvicset. A felvételeket azonban mégis folytatniuk kellett…

Matt Damon és Scarlett Johansson
Matt Damon és Scarlett Johansson / Fotó: Fanny

Amikor csókolóztunk, enyhe visszhangot hallottam

– jegyezte meg gúnyosan Hugh Grant, amikor arról kérdezték, hogy csókol Julia Roberts. A világsztár szerint a színésznőnek valóban nagyon nagy szája van. Roberts mégsem neheztel a színészre, állítása szerint bármikor újra szívesen csókolózna vele.

Hugh Grant és Julia Roberts / Fotó: Fanny

Kicsit undorító és nagyon nedves

– jellemezte Thandie Newton Tom Cruise csóktechnikáját. „A nap végén mindig arra gondoltam, hogy vajon hányszor kell még megismételnünk?” – mondta nem túl elismerően a Mission Impossible-filmek sztárjáról.

Mission: Impossible II (2000)
Thandie Newton és Tom Cruise / Fotó: Fanny

Fogorvosért kiáltott a Camille című film csókjelenetének felvételeikor Sienna Miller, pedig James Franco elmondása szerint egyáltalán nem voltak hevesek. A színésznő azonban szörnyű fogfájással küzdött, így valószínűleg eszébe sem jutott, hogy nők milliói irigykednek rá azért, hogy összemelegedhetett James Francoval.

Sienna Miller, James Franco
Sienna Miller és James Franco / Fotó: Fanny

Forrás: Fanny magazin

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek