Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.24.

Nem csoda, hogy mindenki odáig volt Sütő Enikőért, így nézett ki fiatalon

A modell időutazásra hívja az embereket. Sütő Enikő fiatalkori képei nyomán mindenkinek nyilvánvalóvá válik, miért is volt sikeres modell.

Nem fog az idő Sütő Enikőn. Az egykori modell most is gyönyörű, kiegyensúlyozott és egészséges életmódjának köszönhetően az évek során semmit nem változott: a 66 éves modell ma is hódít a szépségével, és büszke lehet hibátlan alakjára. Titkát talán hitvallásával lehet a legjobban megmagyarázni: "Ahogy magunkkal bánunk, úgy bánik velünk a Világ."

Sütő Enikő
Sütő Enikő szinte semmit sem változott az évek során Fotó: Végh István

Sütő Enikő gyakran meg is oszt magáról képeket a közösségi oldalán, nemrég viszont egy korábbi címlappal örvendeztette meg rajongóit, ahol nyilvánvalóvá válik az embernek, miért is volt sikeres modell. 

Régi kép. Most kaptam

 – írta mosolyogva a bejegyzésében.

A fotón Enikőn egy fehér, mélyen kivágott felső van, és átható tekintettel néz a kamerába. 

25 éve él egészségtudatosan Sütő Enikő

Sütő Enikőnek a mozgás a gyermekkora óta az élete részét képezi, viszont sokszor annyira túlterhelt volt, hogy arra sem tudott időt szakítani. Így a saját bőrén tapasztalta meg ennek jelentőségét: a traumák, amelyeket át kellett élnie, vezettek el ahhoz, hogy már 25 éve egészségtudatosan él és nem tér le az útról.

"Ez elindított engem egy csomó kérdőjellel, hogy miért van ez, így elmélyültem a témában. Én például nagyon régóta nem eszem húst, mert így érzem jól magam" – hangsúlyozta korábban a Borsnak Sütő Enikő, aki kiemelte, hogy soha nem erőltetné senkire, hogy ne egyen húst, mert mindenki saját maga érzi, hogy mire van szüksége. Ő azonban így érzi jól magát.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek