Létrehozva: 2024.08.25.

Peter Srámek hazatért a szülőházába: „Mostanra minden olyan kicsinek tűnik”

Megmutatta gyermekkori otthonát az énekes, aki a szlovákiai Vágsellyén cseperedett fel. A lakásba belépve lehetetlen eltéveszteni, hogy kik a lakói, ugyanis rengeteg fotó és ereklye utal erre.

Amikor évekkel ezelőtt a Rising Star színpadán feltűnt egy fiatal fiú, még mindenki csak annyit tudott róla, hogy nem beszéli tökéletesen a magyar nyelvet, viszont a tehetsége megkérdőjelezhetetlen. Aztán kiderült, hogy Szlovákiából származik az énekes, aki ma már Magyarországon és a szülőhazájában is otthon érzi magát. Azt például imádja Peter Srámek, ha Vágsellyén, az egykori lakásukban tölthet időt a szeretteivel.

Peter Srámek
Az édesanyjával és az öccsével szívesen nosztalgiáznak Fotó: archív / hot magazin

„Itt nőttem fel, nagyon boldog gyerekkorom volt. Mostanra minden olyan kicsinek tűnik, ami gyerekként hatalmas volt. Nagyon szeretek itt lenni, csak pozitív energiát érzek. De az évek múlásával éreztem, hogy ez a kis városka nem adja meg nekem azt a karriert, amire igazán vágyom” – magyarázta Peter.
A szobákban rengeteg közös képet láthatunk az öccsével is, és Peter díjainak is mindig talál helyet az édesanya.
„Az öcsémmel gyerekkorunkban, ha kellett, ha nem, cibáltuk egymást. Verekedtünk, összevesztünk, aztán anyukám helyretett minket. Élveztük, ha a másikat froclizhatjuk. Soha nem voltunk rosszban, most is nagyon jó a kapcsolatunk. Mindenkinek megvan a saját élete, de szoros köztünk a kötelék. Martin nem beszél magyarul, de ez nem akadály” – mesélte az énekes, aki pontosan tudja, hogy rengeteget köszönhet a szüleinek. 

„Ha elismerést kapok, akkor ahol lehet, mindig két példányt kérek a díjból: egyet ide, egyet pedig magamnak” – vallotta be Peter.

Peter Srámek és testvére, Martin régen sokat froclizták egymást Fotó: archív / hot magazin

Peter Srámek: Nem szerettem viszontlátni magamat ezeken a fotókon

Mindig is sok fotó kapott hát helyet róla és a testvéréről is – ez az édesanyjuknak is fontos volt.
„Egy időben nem szerettem viszontlátni magamat ezeken a fotókon, mert nem tetszett az a plusz tíz kiló, amit magamra kaptam. Mostanra találtam egy módszert, aminek köszönhetően leadtam a fölöslegemet. Ráadásul nem is kell sanyargatni magam, mivel sokkal kisebb adagokkal is jóllakom. Ez egy testsúlycsökkentő innovátor, ami csupa hasznos gyógynövényt tartalmaz, például a banabafa levelét, amiről azt mondják, hogy a hatására csak a zsírok fele képes hasznosulni, nem rakódik le a fölösleg. A kúrában lévő indiai csalán segített abban, hogy az anyagcserém is felpörögjön, egy másik gyógynövény pedig a jóllakottságot fokozza” – magyarázta Srámek.

Peter gyermekkori otthonában néhány különleges festmény is helyet kapott. 

„A Covid alatt egy éven keresztül nem tudtam azzal foglalkozni, amit a legjobban szeretek, de rengeteg gondolatom és energiám maradt, ezért elkezdtem festeni. Ezeket a képeket édesanyám elhozta, és ki is tette a falra. Nem nagy művészet, de a szívem van benne” – vallotta be.

 

További izgalmas sztárhírekért keresd a legújabb hot! magazint - Fotó: hot!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek