Megszólalt az áldozat: Többször is megütötte Magyar Péter, egy lány szoknyája alá pedig be akart nézni

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.12.
Módosítva: 2024.08.12.

„Ma reggel nem tudtam, hogy fogok színpadra állni” – Nagy Bogi komoly problémával küzd

A fiatal énekesnőnek nagyon szépen alakul a karrierje, egyre több felkérése és koncertje van, sőt a dalait is sorban írja. Most azonban, úgy tűnik, valami még sincs rendben Nagy Bogival, ami akár még a munkájára is hatással lehet.

Nagy Bogi nem csak a magánéletben, a munkában is megtalálta a helyét, hiszen egész nyáron turnézik és koncertezik, a férjével pedig szerelmesebbek nem is lehetnének. Ám, úgy tűnik, az énekesnőnek most komoly gondja akadt, ami miatt csaknem le kellett mondania az egyik koncertjét. Bogi az Instagram-oldalán számolt be az érzéseiről.

NZ2_4656 Nagy Bogi
Nagy Bogi komoly gonddal küzd, az is kérdéses volt, hogy színpadra tud-e állni Fotó: Nagy Zoltán

A közönség adott erőt

Az énekesnő szombaton este 8-kor Zalakaroson lépett fel, de nem ment minden simán, még az is megfordult a fejében, hogy nem tudja végigcsinálni a fellépést, de a rajongói végül erőt adtak neki, mint mindig.

Ülök a buszban, úton vagyunk hazafelé. Kavarognak bennem a gondolatok. Csak el szeretném mondani, hogy olyan hálás vagyok nektek! Ma reggel nem tudtam, hogy fogok színpadra állni, rég voltam ennyire rottyon. Viszont az a szeretet, amit minden alkalommal kapok tőletek, amikor színpadra állok, az elképesztő. Köszönöm, hogy ennyien támogattok engem. Tudom a helyemet, még rengeteget kell dolgoznom, hogy elérjem az álmaimat, de már most is álmomat élem amúgy. Mikor éneklitek a dalaimat. Mikor csillogó szemekkel néztek rám. Köszönöm. Azon leszek, hogy viszonozzam azt a mérhetetlen szeretetet, amit nap mint nap adtok nekem. Jó éjt

 – írta az Instagram-oldalán.

Nagy Bogi
A rajongói adnak erőt a fiatal énekesnőnek, Nagy Bogi Instagram oldalán köszönte meg (Fotó: Instagram)

Nagy Bogi korábban is küzdött komoly problémákkal

Bár azt nem árulta el, hogy egészségi problémája van-e, vagy esetleg lelki, netalán csak nagyon kimerült. De Bogi már a korábbiakban is számolt be arról, hogy olyan egészségügyi gondokkal küzdött, ami miatt majdnem le kellett mondania fellépéseket. Akkor még arra is gyanakodott, hogy talán terhesség lehet, de végül kiderült, hogy a fülkristályával volt gond, ami miatt szédült, gyengének érezte magát és hányingere volt. Reméljük, most nem erről van szó.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek