Létrehozva: 2024.08.01.

45 éves lett mindenki kedvenc vadembere, Jason Momoa - Galéria

Ma lett 45 éves a Trónok harca sztárja. Összeszedtünk pár érdekességet az ünnepelt Jason Momoáról.

Ma már senkinek nem kell bemutatni Jason Momoát, aki az egyik legkülönösebb színésze Hollywood történetének. Bár Hawaiin született, gyerek korát az iowai Norwalk városában töltötte, ennek ellenére még most is elkötelezett híve a polinéz örökségének. Momoa karrierje jóval hamarabb kezdődött, mint ahogy igazi világsztár lett, már 1999-ben játszott a legendás Baywatch sorozata mellékágában, aztán a Csillagkapu sorozatok utolsó, legrosszabb felvonásában, az Atlantiszban. Aztán évekkel később a világra szóló ismertségét Khal Drogo szerepével vívta ki, hiszen a Trónok harca hadvezérének szerepében ki tudták használni fizikai adottságait.

Jason Momoa
Jason Momoa nemcsak szerepeiről, de nem mindennapi öltözködéséről is ismert (Fotó: NurPhoto via AFP)

Ha már fizikai adottságoknál tartunk, a színész kereken 198 centi méter magas, így 2010-ben a Conan feldolgozásában játszotta hitelesen a címszerepet, amit Arnold Schwarzenegger-től örökölt meg.

Gyorsan elvált Jason Momoa feleségétől

Jason Momoa 16 év együttlét és 4 év házasság után úgy döntöttek feleségével, Lisa Bonettal, hogy külön válnak útjaik. A pár közösen jelentette be, hogy véget vetnek a házasságuknak. A válásukat pedig rekordgyorsasággal lezavarták. A kapcsolatukból két gyermekük született, akiket a válás után is közösen nevelnek.

Persze az újdonsült szingli sztárnak nem kellett sokáig bánkódnia, mert egy bennfentes elárulta, hogy újra szerelmes. Mint kiderült, a 32 éves énekes-színésznővel, Eiza Gonzálezzel randevúzott, akivel hónapokig jártak, de a távolság és a munka miatt szakítottak. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek