Létrehozva: 2024.08.07.

Kitálalt a szakításukról Kőgazdag Aurél exe: „Gyakorlatilag áltatott végig”

Alig egy éve még együtt terveztek, most már alig beszél a fiatal szerelmespár. Kőgazdag Aurél exe kitálalt a szakításukról, ami mondhatni meg se történt.

Kőgazdag Aurél egy ideje semmit nem osztott meg barátnőjéről, sőt az elmúlt időszakban észrevettük, hogy már nem is követik egymást közösségi média oldalaikon. A Kőgazdag Fiatalok autóbolond sztárja még a műsorban is megmutatta kedvesét, Larát, akivel már akkor akadtak párkapcsolati gondjaik, amit elvileg nem sokkal később megbeszéltek. Alig egy év leforgása alatt azonban minden megváltozott.

20230911_kogazdag fiatalok_02453_MW_bulvar_MK Kőgazdag Aurél
Kőgazdag Aurél barátnője kitálalt szakításukról (Fotó: Máté Krisztián)

Nem vagyunk már együtt nagyjából május vége, június eleje óta.

„Konkrétan nem is beszéltük meg, hogy miért megyünk szét. Neki az volt a megoldása, hogy elmegy bulizni, majd két hónap múlva elmondja, hogy nagyon szeret, de hogy vége” – kezdte a Ripostnak Lakatos Lara, aki a közös ismerősi körből durva dolgokat hallott vissza.

Visszahallottam idő közben, hogy Aurél előszeretettel találkozgat egy ismert lánnyal, miközben nekem azt irkálta, hogy mennyire szeret.

„Ugyan ekkor már megtörtént ez a ’nem kimondott’ szakítás, de elgondolkodtatott, hogy amíg együtt voltunk, hány lánnyal csalhatott meg, vagy miket csinálhatott, de tényleg csak reménykedni tudok, hogy ezek pletykák nem igazak. Sajnos nem tudok semmit, mert nem beszélünk” – jegyezte meg a 150 ezres követőtáborral rendelkező influenszer, aki azt érzi, korábbi szerelme cserben hagyta.

Kőgazdag Aurél exe: Lakatos Lara
Lakatos Lara csalódott Bárány Aurélban (Fotó: Lakatos Lara)

Azt érzi, cserben hagyták

Lara számára nem újdonság ez az állapot, ugyanis múlt nyáron is hasonló állapotban volt a kapcsolatuk. Aurélnak bocsánatot is kellett kérnie:

Azt érzem, Aurél cserbenhagyott úgy, hogy ez már nem az első ilyen eset. 

Tavaly nyáron is bocsánatot kellett kérnie, mert ugyan így felszívódott egy szó nélkül bulizni és csajozni.

Igazából most se jött el hozzám beszélni, hogy szakítani akarna. Gyakorlatilag áltatott végig” – mondta a sértett szépség, aki bevallotta, nem érti a helyzetet maga sem:

Mások veszik fel a telefonját, nem akar velem beszélni, és igazából engem akar hibáztatni mindenért. Az tény, hogy sokszor felkaptam a vizet a kapcsolatunk során, ami miatt mindig bocsánatot is kértem, de amikor beszélek vele manapság, már nem az az Aurél válaszol, akit én három éve megismertem” – szögezte le Lara, aki úgy gondolja, párja három év alatt nem tudta megismerni igazán.

Kőgazdag Aurél exe: Lakatos Lara
Nem ez az első, hogy faképnél hagyta Larát a barátja (Fotó: Lakatos Lara)

Kőgazdag Aurél és Lara mérgező kapcsolata

Kőgazdag Aurél és Lara kapcsolata mindig is heves volt. Az influenszer állítása szerint nem passzoltak igazán:

Sajnálom, hogy neki úgy jött le, hogy mindig negatív vagyok, vagy nem szeretem a barátait, de egyszerűen mindig annyira elnyomott, annyira nem passzoltunk, hogy nem tudtam neki teljesen megnyílni és megmutatni, hogy tudok bulizós és kedves is lenni, nem csak egy mérgező kapcsolat tud köztünk működni” – jegyezte meg Lara, aki nem lát már jövőt kettőjük között.

Kőgazdag Aurél exe: Lakatos Lara
Kőgazdag Aurél exe sokat tanult a mérgező kapcsolatukból (Fotó: Lakatos Lara)

Lara sokat tanult a kapcsolatukból

Lara a kapcsolatukból sok-sok tanulságot tudott leszűrni. Nem akar többet olyan lenni, mint amilyennek kényszerült az elmúlt években:

Én szeretem Aurélt, de nem tudnám már vele elképelni ennyi rossz után, hogy újra tudjak benne bízni, vagy akár csak összejönni.”

Nem akarok ilyen lenni. Rengeteget tanultam ebből, és biztosan nem akarok újra egy hasonlóan mérgező kapcsolatba lenni, amiben csak én is kifordulok magamból

– mondta Lara.

Szakításukkal kapcsolatban kerestük Kőgazdag Aurélt, aki egyelőre nem akarta kommentálni a hírt.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek