Létrehozva: 2024.08.02.

Kiderült! Az olimpiai aranyérmes Kós Hubertnek a szíve is aranyból van!

.Kiderült, hogy a vízben ügyes, a földön pedig önzetlen a magyar úszó. Kós Hubert ma este ringbe száll a következő aranyérméért.

Kós Hubert a minap mindenki örömére megszerezte Magyarország első aranyérmét a 2024-es párizsi Olimpián hátúszásban 200 méteren. A tehetséges úszó azonban nem csak a teljesítménye és képességei miatt ismert, hanem önzetlensége miatt is, miközben az olimpiai faluban készül a ma esti kihívásra.

Kós Hubert
Kós Hubert nem csak aranyérmes, de a szíve is aranyból van (Fotó: Kovács Tamás)

Kós Hubert olimpiai bajnok

Az aranyérmes olimpikon képe felbukkant a Vigyél Haza Alapítvány oldalán, ugyanis Hubert még 2023-ban szerepelt a szervezet jótékonysági naptárfotózásán. Ahogy az a posztból is kiderült, a színésznő és egyben fotós Trokán Nóra örökítette meg az olimpikon önzetlen segítségét. Így gratulált az állatokat segítő alapítvány a megszerzett aranyéremhez:

Hubi nem csupán olimpiai aranyérmes, de büszkék vagyunk rá, hogy 2023-as jótékony célú naptárunkon is szerepelt, önzetlenül segítse árva kutyáink örökbeadását” – írja Facebook-oldalán a szervezet, akik az országgal karöltve várják az olimpikon ma esti teljesítményét.

KÓS Hubert
Egy ország szurkol Kós Hubertnek (Fotó: Kovács Tamás)

Az ország neki szurkol

Magyarország szurkolószellemű sportrajongói már izgatottan várják a ma esti derbit a párizsi medencében, ahol is Kós Hubert 100 méteres pillangóúszásban méretteti meg magát. Mint, ahogy észrevettük, lázban ég az ország, hogy megszerezzük a második aranyérmünket is, amit akár ma este a tehetséges úszó össze is hozhat.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek