Létrehozva: 2024.08.15.

Születésnapját ünnepli Mila Kunis, így változott az évek során - Galéria

A gyönyörű színésznő még 14 éves korában tűnt fel és az Azok a 70-es évek show című sorozattal szinte azonnal berobbant a köztudatba. Mila Kunis ma már a 41. születésnapját ünnepli és a rajongói szinte végigkövethették, hogyan vált felnőtté, esett szerelembe, és lett édesanya, miközben a munkában is sikert sikerre halmoz. Most fotókon is összegyűjtöttük ezeket a mérföldköveket.

Mila Kunis első jelentősebb szerepében, a TV képernyőn tűnt fel az Azok a 70-es évek show című sorozatban 1998-ban. Bár a producerek 18-nak hitték a széria indulásakor, valójában ekkor még csak 14 éves volt. Ezután szinte végig a rivaldafényben élte életét, és ahogy a munkában jöttek a sikerek, úgy következtek egymás után a magánéleti mérföldkövek is. A színésznő szerdán pedig már a 41. születésnapját ünnepelte.

Mila Kunis
41 éves lett a gyönyörű sztáranyuka Mila Kunis, aki szinte a szemünk előtt nőtt fel (Fotó: Jeffrey Mayer)

Bár Mila már az 1990-es években, gyerekként is feltűnt egy-egy reklámban, sorozatban vagy kisebb filmszerepben, de kétségtelenül a sorozat hozta meg neki a vágyott ismertséget. Amikor a széria 8 évad után 2006-ban véget ért, a színésznő még mindig csak 23 éves volt, és kereste a helyét a filmszakmában. De 2008-ba újabb lendületet kapott, amikor a Lepattintva című vígjáték, amiben főszerepet játszott, nagy siker lett. Azóta számos romantikus vígjátékban kapott lehetőséget, és szinte egytől egyig imádták a nézők. De volt egy-két drámaibb szerepe is, mint a Fekete Hattyú, amiért Golden Globe-díjra is jelölték.

Mila Kunis magánélete is sínen van

A színésznő 2002-ben, 19 évesen jött össze Macaulay Culkinnal, akivel 8 évig alkottak egy párt, majd 2010-ben szakítottak. Ezután, 2012-ben jött össze Ashton Kutcherrel, akivel már az Azok a 70-es évek show óta ismerték egymást. Kutcher 2015 óta pedig Mila Kunis férje, és máig nagyon szerelmesek. Sőt, Mila Kunis gyerekei is mind Ashton Kutchertől vannak.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek