Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.24.

Gyász: elhunyt a népszerű tehetségkutató sztárja

Az énekest 51 éves korában érte a halál.

Gyászol a zenei világ: 51 éves korában elhunyt a Britain's Got Talent sztárja, Will Read - aki David Walliams-el együtt jutott be a műsor 2012-es döntőjébe.

gyertya, gyász, halálhír, tragédia
Elhunyt Will Read, a Britain's Got Talent sztárja Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Az énekes augusztus 7-én otthonában halt meg rákban, barátja és testvére körében. Will Read gyászjelentésében ez áll:

Will 51 éves korában, Macclesfieldben, békésen elhunyt 2024. augusztus 7-én, szerdán.

Will kiváló zenész volt, nagyon értett az ütőhangszerekhez, a dobokhoz és az énekléshez. Sikeres pályafutása során Gloria Estefannal turnézott, zenei rendezőként pedig bejárta a világot. Emlékére adományokat lehet küldeni a The Christie (Macclesfield) vagy a Macmillan Cancer Support számára.

Read már fiatal korában számos macclesfieldi zenekarban játszott, miközben a Puss Bank Junior School tanulója volt. Azonban az igazi sikert a Britain's Got Talent hozta meg számára, ahol a The Showbears csillogó öltönyeiben ellopták a showt, Read pedig csatlakozott Estefan együtteséhez az európai turnéján, amely többek között Belgiumba és Svájcba is eljutott.

Read tavaly szeptemberben egy Facebook-bejegyzésben tudatta a rajongóival, hogy rákos, és arra gondolt, hogy hihetetlen dolgokat tett életében, a hátralévő időt pedig a barátaival és a családjával akarja tölteni - írja a Metro.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek