Létrehozva: 2024.08.27.

„Ez a bizonyíték, hogy jó gyerekkorom volt” - Gelencsér Timi soha nem gyógyuló sebéről rántotta le a leplet

Hazánk egyik legszebb nője, mégis van egy apró szépséghibája. Gelencsér Timi nem titkolja: gyermekkori emlék az alig látható tökéletlenség.

A kisebb hegek, vagy más, a tökéletes szépséget befolyásoló apró jegyek teljesen mindennaposak, és a legtöbbjük nem is látszik. Majdnem igaz ez Gelencsér Tímea esetében is, akinél igazán szemfülesnek kell lenni, hogy felfedezze az ember a nyomot, ami elég régóta látható rajta.

20230805_Balatonfüred Miss Balaton_0091 Gelencsér Tímea
Gelencsér Tímea fotóját jó ideig vizslatni kell, hogy felfedezzünk valami szokatlant (Fotó: Markovics Gábor)

Gelencsér Tímea bevállalja

A nyár egyik utolsó hétvégéje bőven 30 fok feletti hőmérséklettel kedveskedett nekünk. De nem csak nekünk, hanem egész Európának, így Szardínia szigetén is igazi strandidő volt, amit Gelencsér Timi és párja, Simon Mátyás ki is használtak, hiszen éppen ott vakációznak.

Timi pedig a rajongói nagy örömére egy rakás szexi, bikinis képpel pakolta tele Instagram-profilját, ami már önmagában is említésre méltó, hiszen a korábbi szépségkirálynő elképesztő formában van. Ám mégsem ez keltette fel elsősorban a követők figyelmét.

Sokkal inkább a lány jobb lábszára az egyik fotón. Némi vizsgálgatás után látszik ugyanis, hogy bármennyire is kedves a szemnek, némileg egyenetlen. Egyik rajongója meg is említette, hogy valami fura a testrésszel, ami – valljuk be – a mesterséges intelligencia korában annyira nem is lenne szokatlan.

A megoldás azonban sokkal prózaibb, amit Timi büszkén be is vállalt.

Szétvertem gyerekkoromban a sípcsontom és tiszta pukli maradt. (Legalább ez a bizonyíték, hogy jó gyerekkorom volt.)

És nincs is jobb, mint a gyermekkori fára mászásokra, futkározásra emlékezni, pláne, ha a mementó ennyire jelentéktelen, és a külsejére amúgy sem lehet panasza. Az pedig már csak rajta múlik, hogy felelős, de cinkos nagynéniként februárban született unokahúgának is legalább annyi vidám élmény jusson, mint neki magának.

Nem jön a baba!

Derült égből villámcsapásként érkezett Timi képeihez a kérdés, hogy 9 hónap múlva jön-e a baba. A műsorvezető határozottan kijelentette, hogy nem, és még csak kérdés szintjén sem kíván ezzel foglalkozni, mert nem akar pletykát.

„Szólni fogok, ha jön, nem kell kérdezni” – zárta rövidre a témát válaszában.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek