Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.10.

"Folytatni kéne" – Beat békülne, visszatérhet a Fekete Vonat?

Másfél évvel a hírhedté vált koncert után a napokban felkerült a YouTube-ra a Fekete Vonat 2023 januári, utolsó nagykoncertjének teljes videója. Beatet szíven ütötte a látvány, és már nem is biztos benne, hogy ne kezdené újra...

2023 január 7-én megpecsételődött az ország egyik legnépszerűbb együttesének, a Fekete Vonatnak a sorsa. A három zenész, Mohamed Fatima, L.L. Junior és Fehér Tibor Beat a koncert után tudta meg, hogy nem kapnak az életük – szakmailag – legsikeresebb koncertjéért egy vasat sem, mert valami probléma történt a jegyeladásoknál, és bár teltház volt, a kassza üres maradt. 

Fekete Vonat Junior Beat Fatima
A Fekete Vonat koncert végül a banda végleges felbomlásához vezetett (Fotó: Fekete Vonat)

Összevesztek a Fekete Vonat tagjai

Közvetlenül a koncert után már kitört a balhé, a hírek szerint Beat és Fatima is kiviharzott az Arénából, amikor megtudták, hogy nem kapnak gázsit. A hangos veszekedést sokan hallgatták végig, a három egykori jó barát sorsa még ott, azon az estén megpecsételődött. Fatima és Beat úgy vélte, hogy Juniornak köze van a pénz eltűnéséhez, hiába állította a zenész, hogy ő sem kapott egy vasat sem. Nem hittek neki, és nem hisznek a mai napig sem. A három egykori barát szövetsége széthullott, Beat és Fatima ugyan tartja a kapcsolatot egymással, de Juniorral azóta sem hajlandók szóba állni. 

L L Junior_Fekete Vonat_CsK (1)
Feloldhatatlan ellentét feszül a zenészek között (Fotó: Cs. Kriszta)

Szíven üti őket 

A koncertről készült felvétel másfél év után, a napokban került fel a legnagyobb videómegosztóra. Furcsa mód a Fekete Vonat tagjai is most látják először... és, hogy kire milyen hatással van? Beat a Facebook-oldalára írt erről egy pár sort: 

„Huhh...nehéz szavakat, jelzőket találni... 1 biztos: Isten áldja Istent! Fatima Mohamed a magyar hip-hop királynője. Úristen a 'mondd miért' milyen soft, pure, és nyugodt??!! Junior is penge! Legyél szerencsés Juni még jobban! Folytatni kéne a lekvárba!”

A több, mint két órás koncertet itt lehet megtekinteni: 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek