Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Bors

Létrehozva: 2024.08.09.

„Annyit tanulsz magadról pár nap alatt, amennyit néha hónapok alatt sem” – egyedül utazgat szakítása után Ember Márk

A napokban jelent meg a Hogyan tudnék élni nélküled? című film első előzetese, amiért egyenesen odáig vannak a rajongók. A Demjén slágerekre épülő mozi egyik főszereplője Ember Márk épp Olaszországban nyaral, ahonnan rengeteg csodálatos fotót is megoszt, sőt azt is elárulta miért különleges ez az utazás.

Ember Márk a Hogyan tudnék élni nélküled? film sztárja épp nyaral és az Instagram oldalán számol be olaszországi utazásáról, ami nem csak a gyönyörű helyszínek miatt különleges számára. Bár egy ilyen út nagy kihívás is lehet, de Márk arra biztatja a követőit, hogy merjenek belevágni.

Ember Márk nyaral
Ember Márk egyedül utazott Olaszországba szakítása után (Fotó: Instagram)

Sokat tanult magáról

A színész mondhatni egy igazi önismereti útra indult, hiszen nem a barátaival, hanem egyedül vágott neki a nyaralásnak. Bár már a napokban hazajön, igyekezett minél többet megosztani az útról. Megmutatta, hogy miket evett, milyen gyönyörű helyeken járt. Persze a valós oldalát sem titkolja a követői elől és arról is beszámol, ha egy-egy étel nem volt a legjobb vagy épp arról, hogy milyen kosszal jár egy ilyen motoros körutazás.

De nehézségek mellett Márk mindenkit arra biztat, hogy próbálja ki az utazásnak ezt a formáját is:

Merjetek egyedül utazni. Annyit tanulsz magadról pár nap alatt, amennyit néha hónapok alatt sem. Csak előtte, ahogy apám mondta: »azért tegyél magadra valami nyomkövetőt«. Holnap jövök, puszi mindenkinek

 – írta az utolsó fotójához.

Ember Márk szakított barátnőjével

Még az is előfordulhat, hogy a sármos színész azért egyedül vágott neki ennek az útnak, mert a barátnőjével nem rég ért véget a kapcsolatuk. Bár a Bors megkereste ezzel kapcsolatban július elején, de azt nem árulta el, hogy miért ért véget a több, mint két éve tartó szerelem. Persze az összetört szívének biztosan jót tesz egy ilyen nyaralás, hazaérve pedig biztosan számos ajánlatot kap majd a rajongóitól, különösen a film előzetese után.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek