Létrehozva: 2024.07.31.

Zimány Linda bevallotta: ennyire tükrözik a képei a valóságot

A jogászként dolgozó modell gyakran enged bepillantást az életébe. Zimány Linda nemrég azt is bevallotta, hogy mennyit retusál egy-egy képén.

Sok sztár nem titkolja, hogy szépítő filtereket használva posztolja ki a képeit, hogy arcát még jobban kihangsúlyozza. Zimány Linda egyértelműen nem szorul rá ezekre, hiszen már többször is megmutatta magát smink nélkül. Nemrég egy képpel jelentette be, hogy a hétvégi Anna-bálon először vett részt életében. Linda egy fantasztikus ruhát vett fel a neves eseményre, amiről több képet is megosztott.

Zimány Linda
Zimány Linda nemcsak elegáns és csinos, de humoros is (Fotó: SZABOLCS LÁSZLÓ)

Zimány Linda Insta-oldalán megosztott legutóbbi képe alatt érdekes kérdést tett fel neki egy követője: arra kereste a választ, hogy filterek nélkül is szép-e a modell? Linda helyén kezelte a komolytalan csipkelődést: humoros választ adott.

Nem, sajnos nagyon csúnya. Gyerekkoromban is photoshoppolni kellett a szüleimnek mindig. Nem merem úgy megmutatni magam. Még a tv interjúkban is photoshoppolnak pixelenként napokig, hogy képernyőre merjenek tenni. De attól még azt mondják szerethető vagyok emberileg és értékes

válaszolta szarkasztikus humorral a gyönyörű modell. Több követője pedig megjegyezte, már többször találkoztak vele, és a valóságban is úgy néz ki, mint a közösségi oldalain közzétett képein.

A képet ide kattintva tudod megnézni!

Zimány Linda
Zimány Linda mindig szívesen válaszol a rajongók kérdéseire (Fotó: Szabolcs László)

Zimány Linda megelégelte a bántásokat

A jogászként dolgozó modell arra is kitért, ő hogyan védekezik a bántások ellen. Ebben nagy segítségére vannak ügyvéd kollégái és barátai, akikkel közösen próbálják kigyomlálni a sokszor gyalázatos megnyilvánulásokat.

"[...] én megkértem a barátaimat, ha látnak rólam valami ilyet, akkor rögtön nekem küldjék tovább, és akkor írunk felszólító leveleket, hogy távolítsák el a tartalmat. Ez egyébként működni is szokott. De arra nyilván se pénze, se ideje senkinek, hogy minden nap ezzel foglalkozzon… 

Én egyébként megkértem a jogász kollégákat arra is, hogy gyűjtsenek össze rólam pár ilyen kommentet, most ennek neki megyünk

– mesélte a TV2 Mokkában Zimány Linda.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek