Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.07.22.

Zámbó Krisztián bejelentkezett a plasztikai sebészhez

Az énekes tisztában van a korával, és igyekszik tenni azért, hogy mindig jó formában legyen. Zámbó Krisztián úgy tűnik, most nemcsak a kondiba jelentkezett be, hanem a plasztikai sebészhez is.

Zámbó Krisztián már számtalanszor váltott már életmódot, ami általában félbeszakadt különböző okok miatt. Nemrég a bicikli balesete miatt kellett pihennie, ugyanis elütötte egy autó. A gyógyulási folyamat sokáig elhúzódott, de most újra a konditerem falai között izzad a strand helyett Zámbó Krisztián. 

Zámbó Krisztián
Zámbó Krisztián már többször is nekiállt az életmódváltásnak (Fotó: Nagy Zoltán)

Bejelentkezett Krasznai doktorhoz

Az énekesnek úgy tűnik, most tényleg új szakaszba lépett az élete. Mert nem csak a feleslegektől szeretne megszabadulni, hanem már az ikonikussá vált szakállát is levágta, amiről egy képpel számolt be a rajongóinak, melyhez egy rövid szöveget is írt.

Muszáj volt megborotválkozni rájönni, hogy megöregedtem! Még jó, hogy vannak profi plasztikai sebészek. Zsoltikám eddig vártam, hamarosan jelentkezem

 – írta a képhez viccelődve Krisztián. Ráadásul nem másnak üzent, mint Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebésznek.

Zámbó Krisztián bejelentkezett a plasztikai sebészethez
Zámbó Krisztián bejelentkezett a plasztikai sebészhez Fotó: Instagram/ Zámbó Krisztián

Szerelme ápolta Zámbó Krisztiánt a balesete során

Az énekes a nyár elején még nagyon nehéz helyzetben volt, amikor gipszben volt a keze. Így sokkal nehezebbek lettek a mindennapjai, amit egyáltalán nem viselt könnyen. Krisztián korábban a Borsnak elárulta, hogy érezte magát pár nappal a baleset után!

„Nagyon nehezen gyógyulok. Most voltam levetetni a gipszet a könyökömről és kiderült, hogy a csuklóm is el van törve. Nehéz elviselni ezt a semmittevést, de ennek ellenére a fellépésekre valahogy mindig eljutok. A szerelmem folyamatosan ápol engem. De a legnagyobb probléma, hogy nehezen tudunk együtt aludni, mert ő folyton attól fél, hogy ráfekszik a kezemre, én pedig nem tudok miatta aludni. Úgyhogy két-két és fel hete alig alszunk együtt, mert vagy én alszom a nappaliban, vagy ő, és már nagyon hiányzik” – mesélte korábban az énekes.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek