Létrehozva: 2024.07.07.

Turi Xénia nem fogja a kislányát szoptatni

A leendő anyuka elmondta, miért nem fogja kicsijét szoptatni. Turi Xénia a titokzatos apukát is megemlítette, akit az egész internet keres.

Turi Xénia nemrég először beszélt a terhessége utolsó trimeszteréről, ami megint csak felkeltette az utálói érdeklődését. Nia ugyanis kijelentette szexi és laza anyuka akar lenni, ez pedig felháborította a közönségét. Most egy olyan dolgot osztott meg a leendő anyuka, ami még az eddigieknél is jobban kiakaszthatja az utálókat, sőt gyermeke apjáról is ejtett néhány szót.

Turi Xénia
Turi Xénia terhes, és már most kijelentette, nem fogja szoptatni a kislányát (Fotó: Turi Xénia)

Nem fogom szoptatni Zoét

– kezdte a Ripost-nak a leendő anyuka, aki elmondta, hatalmas konfliktusokat okozott a döntése.

Az az igazság, hogy ez a családon belül is mindenkit nagyon megosztott, sőt van, akivel nem is beszélek, amikor szóba jön ez a téma, mert nem vagyok hajlandó ezen veszekedni ” – jegyezte meg Nia, akinek érthető, hogy miért esett a tápszerre a döntése.

Turi Xénia
Elrontott mellműtétje miatt nem fogja szoptatni kislányát a reality-szereplő (Fotó: Turi Xénia/Instagram)

Elrontott mellműtéte miatt nem fog szoptatni

Xéni már korábban egyik videójában mesélt az elrontott mellműtétéről, azonban akkor még ő sem gondolta volna, hogy ez a szoptatásban fogja gátolni:

Régebben volt egy elrontott mellműtétem. Ezek után annyira érzékeny lett a mellbimbóm, hogy ha a pólóm hozzáér is rosszul vagyok.

Így nem szeretném erre tenni a kicsit, de még a fejéssel egyszer megpróbálkozom, de nem szeretném a fájdalommal stresszelni sem magam, sem a kicsit, és így biztosan béke és nyugodtság lesz” – szögezte le Nia, aki már felkészítette a magánklinikát is, hogy nem fogja kebleire venni, és úgy táplálni a kicsit.

Jeleztem is, hogy nem szeretném majd, hogy szülés után mellre tételre hozzák a kicsit majd, ezzel én meg fogok magamban próbálkozni otthon a négy fal között” – mondta a reality-szereplő, akit sokan bántják, mert nem oszt meg sok mindent a leendő kislánya édesapjáról.

Turi Xénia vallott az apukáról

A gyönyörű kismama rengeteg bántással néz szembe minden nap, csak mert a közönség előszeretettel bántja gyermeke apukájával azért, mert Nia nem oszt meg mindent a magánéletéről. Sok olyan dolgot állítanak róla a neten, ami nem igaz, és ez Xéniának fáj, mert szegény kislányát is belekeverik:

Határozott és nagyon mély oka van, hogy miért nem beszélek egyelőre Zoé apukájáról, de a sok kommentelőnek elmondhatom, hogy a kicsit igenis várja az apukája, igenis jelen van és jelen is lesz az életében.

„Sokat bántottak, hogy a gyermekem fattyú, biztos csak felcsináltattam magam, és elhagytak, de nem erről szó nincs! Ennél sokkal nehezebb ez a dolog, mielőtt még a sok ember tudatlanul ítélkezne” – szögezte le Xénia, aki alig várja már, hogy kislányával élvezze az együtt töltött időt.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek