A Magyar Péter-lufi elkezdett leereszteni

POLITIK
Létrehozva: 2024.07.08.

Ezért a csodaszép magyar vívóért vannak oda az Exatlon jóképű sztárjai

Szűcs Luca olimpikon minden kétségen kívül a világ egyik legszebb és legjobb vívója. Nem csoda, hogy az Exatlon több férfi sztárja, köztük Kempf Zozo is odáig van érte.

Még csak 21 éves, de már kétszeres világbajnok Szűcs Luca és kint lesz a párizsi olimpián is. A gyönyörű sportoló egyre népszerűbb a közösségi oldalán is, az Exatlon jóképű sztárjai is lájkolgatják a fotóit.

Szűcs Luca elbűvölte az Exatlon sztárjait

Ha nem is hivatalosan, de tavaly a legszebb vívó titulust kapta a fiatal magyar sportoló. Az Exatlon férfi sztárjai szerint is gyönyörű Szűcs Luca, legalábbis ezt a következtetést lehet levonni abból, hogy szexi fotóit előszeretettel szivecskézik. Ráadásul az internet szerint a csodaszép olimpikon szíve újra szabad. Tavaly ugyanis még nagy szerelemben volt a népszerű rapperrel, Spacc-kal, de úgy tűnik, vége a lamúrnak, mert eltűntek a közös képek, közös tartalmak. Pedig olyan szépen indult, a két tehetséges fiatal egymásra találása még a mindenkit kikezdő Reddit-közösségnek is tetszett, a legcukibb párnak kiáltották ki őket. Természetesen azt is ők vették észre először, hogy szakított az álompár. Na de visszatérve az Exatlon jóképű sztárjaira, Kempf Zozo és Orbán Olivér az utóbbi időben feltűnően sok fotóját lájkolják Szűcs Lucának, aki sokak szerint még egy zsákruhában is szexi lenne. 

Exatlon
Az Exatlon sztárja, Kempf Zozo egy időben Szente Grétivel kavart (Fotó: Instagram)

Kempf Zozo szingli?

Az Exatlon jóképű sztárja féltve őri a magánéletét, több hölggyel is összehozták. Zozo Viczián Viktóriát vállalta fel hivatalosan, aki ugye a szakításuk után a szintén exatlonista Somhegyi Krisztiánnal jött össze és élnek azóta is boldog kapcsolatban. Később pedig Szente Grétivel kavart egy ideig, igaz, csak egyetlen közös fotóval igazolták az internet népét. Majd szakítottak egy időre, de a pletykák szerint idén újra egy párt alkotnak. Szóval igazából nem lehet tudni, hogy a bmx világbajnok szingli-e, de az érthető, hogy Szűcs Luca fotói tetszenek neki is.  

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek