Létrehozva: 2024.07.01.

Kopott súlyzók, szakadt szőnyegek – innen indult az Exatlon Hungary bombázója

Az Exatlon Hungary bombázója visszatért Magyarországra, igaz, csak átmenetileg. Szabó Franciska megmutatta egykori otthonát, ahonnan még ha szerény körülmények között is, de beindult a sportolói karrierje.

Több mint három év után újra itthon van a TV2 szőke bombázója. Szabó Franciska az Exatlon Hungary után kevés pénzzel a zsebében Amerikába utazott, hogy pankrátor legyen. Azóta hatalmas utat járt be, amiben volt sikeres karrier, óriási szerelem és nagyon csúnya szakítás is. Franci nem végleg, hanem látogatóba jött Magyarországra.

Szabó Franciska
 Szabó Franciska Exatlon Hungary versenyző három év után tért vissza Magyarországra
(Fotó: Instagram)

Szabó Franciska sokat köszönhet édesapjának

Rengeteg videót és fotót osztott meg az Instagram-oldalán az itthon töltött napokból. Köztük egy olyan felvételt is, amelyben egészen messzire engedett betekintést, még azokba az időkbe, amikor otthonában, édesapjával és testvéreivel kezdtek el edzeni. A szexi exatlonos nem szégyelli azokat a szerény körülményeket, ahonnan indult. Sőt! Mindenkit arra biztat videójával, hogy nem számít, hol kezdjük, egy sportolónak nincs szüksége luxusra. Csupán kitartás kell, és olyan biztatás, valamint segítség, amit ő személyesen az édesapjától kapott meg.

Szabó Franciska
Itt kezdett edzeni Szabó Franciska (Fotó: Instagram)

Fiatal korunkban édesapámmal és testvéreimmel elkezdtük a dzsúdó edzést.

„Szőnyegeket terítettünk a házunk egyik szobájában, amit építettünk, és elkezdtünk edzeni, versenyezni, világversenyeken részt venni. Csak hogy lásd, hogyan kezdődött az életem. Az apám volt a dzsúdóedzőm, egy 7. danos dzsúdó mester. Mindig azt tanította, hogy bárhonnan lehetünk bajnokok, csak kemény munka és hit kell hozzá” – írta posztjában Franci.

Szabó Franciska
Ezeken a gépeken edzett fiatal korában Szabó Franciska
(Fotó: Instagram)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek