Létrehozva: 2024.07.30.

Így bújik össze Palvin Barbi egy barátnőjével

A leghíresebb hazai szépség brutál dögös fotóval örvendeztette meg rajongóit. Palvin Barbi szintén szupermodell barátnőjével szexizett.

Palvin Barbi több mint 20 milliós rajongótábora folyamatosan az a világ élvonalban tartja a magyar szépséget, a hazai számokat tekintve értelem szerűen ő rendelkezik a legtöbb követővel Instagram-oldalán, de ekkora követői bázis világszinten is őrületes teljesítmény. A világhírű modell legfrissebb bejegyzése újfent felforrósította a nyári hangulatot.

Palvin Barbi
Palvin Barbi Insta oldalán újfent felforrósította a nyári hangulatot (Fotó: AFP)

Egy barátnő oldalán

Barbi hivatalos közösségi felülete az Instagram-oldala, ahol sokszor sztoriban tesz közzé tartalmakat, így azok csak korlátozott ideig elérhetőek. Legújabb fotóit látva alaposan elkerekedhet a szemünk, ugyanis egy gyönyörű hölggyel látható a képeken. A másik lány nem más, mint Stella Maxwell, modell, aki szintén a Victoria's Secret angyala volt, nem mellesleg Barbi egyik legjobb barátnője. Ismeretes, hogy a Stella Barbi magyarországi esküvőjén is jelen volt, így bizonyára rendkívül szoros barátságban vannak. Ha pedig két szupermodellt együtt fotóznak, abból csak jó sülhet ki, a képek önmagukért beszélnek. A kép csak egy fotózás kedvéért készült, bár az nem derült ki, hogy pontosan milyen projekthez. 

Palvin Barbi
Palvin Barbi és modell barátnője, Stella Maxwell (Fotó: Palvin Barbara Instagram oldala)

Téves, hogy válságban lenne Palvin Barbi házassága

A nyár közeledtével sokan várhatták, hogy Palvin Barbara egyszer csak felforrósítja a hangulatot, ami idén sem maradt el. Bikinis bejegyzéséért mondanunk sem kell odáig voltak a rajongók. Tény, hogy bármit is posztol, követői napját bearanyozza vele, bár mostanában az keltette fel leginkább a rajongók érdeklődését, hogy mi lehet a házasságával. A pletykák szerint ugyanis Palvin Barbi férje, Dylan Sprouse megcsalta feleségét. Barbi vélhetően nem foglalkozik az alaptalan vádakkal és az irigyeivel, és igyekszik tudatni a világgal, hogy köszöni szépen, jól van. Házassági évfordulójáról például örömmel emlékezett meg, illetve néhány héttel ezelőtti bejegyzéséből az is egyértelműen kiderült, hogy szó sincs kapcsolati válságról, fantasztikus közös hétvégét töltöttek együtt Dylannel. Arról nem is beszélve, hogy Dylan legújabb filmjének bemutatójára is együtt érkeztek, ahol Barbi nővére, Anita és Stella Maxwell is jelen voltak.

Palvin Barbi
Palvin Barbi láthatóan tökéletes harmóniában van férjével (Fotó: Palvin Barbara Instagram oldala)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek