Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.14.

Életmódváltásba kezdett Németh Kristóf: „Kezd tetszeni, amit a tükörben látok”

Felesége várandóssága alatt, ahogy ő fogalmaz, szimpátiahízással szaladt fel rá jó néhány kiló. Németh Kristóf úgy döntött, életmódot vált. Az eredmény pedig magáért beszél, persze ehhez kitartására, energiájára is igencsak nagy szüksége volt.

A Fórum Színház igazgatója néhány hónappal ezelőtt döntött úgy, egészséges életmódra vált. Németh Kristóf nem tagadja, néhány kiló akkor szaladt föl rá, amikor felesége második közös gyermeküket, a színművész harmadik kisfiát várta. Persze nagy szerepet játszott ebben az is, úgy érzi, háromgyermekes édesapaként különösen oda kell figyelnie az egészségére, hiszen Olivér augusztus 3-án lesz egyéves, Levente már 4,5 éves, míg Lóci november a 17. életévét tölti. Bizony, tartani kell az iramot a fiúkkal. 

Németh Kristóf
Németh Kristóf életébe mára beépült a rendszeres sport Fotó: Bach Máté

Németh Kristóf futócipőt húzott

Tavasszal egy hónapot töltöttek négyesben Tenerifén, már ott is szeretett volna – ahogy azt manapság divatosan mondják – olyan „bícsbádit” villantani, amit nem kell takargatnia.

Egyrészt időszerű volt, és úgy döntöttem, mivel novemberben 49 éves leszek, és belátható közelségbe került az ötödik X. Azt gondolom, felelős dolog egy ember életében, különösképpen, ha kisgyermekes apuka, ha odafigyel az egészségére.”

Másrészt volt egy olyan szándék bennem, le kellene adnom azt a fölrántott tíz kilót, amit én szimpátiahízásnak nevezek, mert a feleségem várandós időszaka alatt ugyanazokat ettem, nassoltam vele, és nagy örömmel készítettem el neki a kedvenc ételeit, melyet aztán közösen fogyasztottunk el.

„Ahogy ő egy kívánós kismamává, én egy kívánós kispapává váltam. Magam sem vettem észre, hogy napi rutinná váltak az esti evések, nassolgatások” – kezdte a Ripost-nak a színművész.

Február környékén jött az elhatározás, hogy elkezdek edzeni. Úsztam, teniszeztem, golfoztam, edzőteremben gyúrogattam, de csak hobbiszinten. Azóta megtanultam, hogy mi a sport. Fölkerestem egy-két szakembert, tanácsot kértem tőlük, összeraktuk az edzéstervemet. Ez egybefüggött többféle orvosi vizsgálattal, szerettem volna tisztában lenni az állapotommal. Szerencsére minden rendben van, ezért egy újfajta étkezési- és edzésrendet alakítottam ki.”

Valójában Tenerife adta meg a végső lökést. Több évtized után ott döntöttem el, hogy veszek egy futócipőt magamnak, ami azóta már el is kopott.

„A tengerparti sétányokon kezdtem el egyre csak növelni a távokat” – árulta el lapunknak a színművész, aki azóta teljes átalakuláson ment át.

Több mint tíz kilótól sikerült megszabadulnia

Több mint tíz kilótól sikerült megszabadulnom, most már heti négyszer edzem. Sikerült átalakítanom a testem az étkezéssel és a koncentráltabb sporttal. Kezd tetszeni, amit a tükörben látok” – fűzte hozzá mosolyogva Kristóf, aki úgy érzi, komoly intenzitással egy év alatt csodákat lehet tenni, persze csak úgy, ha egy támogató család áll az ember mögött. Olyan, mint az övé…

Az elmúlt hónapokban csak pozitív hatásai voltak az életmódváltásba fektetett energiának és időnek. A laborvizsgálatok eredményei még jobb értékeket mutattak, megnövekedett a színművész állóképessége és sokat erősödött. Amire szüksége is van, nem csak a magánéletében a kisgyermekei miatt, hanem a dolgos hétköznapokon is, amikor színpadon áll, vagy előadást rendez, miközben a színháza ügyeit intézi. Örömmel mesélte, hogy nemrég egy családi színházat hoztak létre kollégáival.

A szakmám is diktálja, hogy erre oda kell figyelnem.

„A másik, hogy megalapíthattam a Visegrádi Nyári Színházat, egy 11 előadásból álló programsorozattal készülünk egy olyan helyen, ahol előtte mező volt. A Dunakanyar legromantikusabb helyszínén, és nem csak a gyönyörű látvány miatt, hanem ezen a helyen ismertem meg a feleségemet, Zitát.”

Az első csókunk is itt csattant el, valamint ez volt az esküvőnk helyszíne Visegrádon.

„A Fórum Színház hatodik éves, ennek a nyári fesztiválja a visegrádi nyári színház” – mesélte büszkén Németh Kristóf, aki művésztársaival nemrég jött haza Nagy-Britanniából, most pedig Erdélybe utaznak. Nemzetközi szinten is jelen vannak, ami valljuk be, magánszínházként, egy Covid után, a mai világban óriási eredménynek számít.


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek