Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.09.

Nemazalányból szexszimbólum lett

Halatyák Fanni a szakítása óta rengeteget fogyott, a szinte tökéletes testét pedig nem fél megmutatni a nagyvilágnak. A rajongók visszajelzései alapján jól teszi, ha többet mutat magából, mint korábban.

Halastyák Fanni 2023 októberében szakított Szlépka Armanddal, akivel nemsokkal a szétválás előtt nyerték meg az Ázsia Expressz 10 millió forintos főnyereményét. A páros a TV2 műsorában ugyan nagyon jól teljesített, a közös utuk mégis véget ért. Nemazalány nem titkolta, hogy megviselte az elválás, hónapokig nem volt kedve társaságba menni és az evés is nehezére esett. 

Nemazalány - Halastyák Fanni
Nemazalány, azaz Halastyák Fanni és Szlépka Armand másfél éven át alkottak egy párt (Fotó: Polyák Attila)

Hirtelen fogyott le Nemazalány

Bár az énekesnő - a mostanihoz képest - plusz súllyal is kifejezetten csinos volt, a kevés evés következtében elkezdtek olvadni róla a kilók. Két hónap alatt tíz kilótól szabadult meg, majd a következő két hónapban újabb 5-6 kilótól, ami végül igen látványos átalakuláshoz vezetett. 

Az, hogy ennyit fogytam, az a stressznek köszönhető. Ez nem egy egészséges folyamat volt, amit meg kellett volna osztanom veletek, vagy közvetítenem ezt bárkinek. Ez nem egészséges, ne csináljátok utánam, ne stresszeljetek.

- nyilatkozta idén tavasszal Halastyák Fanni a fogyásával kapcsolatban. 

Szexszimbólummá lett 

Az énekesnő ma már makk egészséges lelkileg és testileg is, az idei tavasz pedig meghozta az új szerelmet is, Fenyvesi Barna személyében. Nemazalány ma már újra az a kiegyensúlyozott előadó, aki a kezdetekben volt, egy kis különbséggel... Mára olyan teste lett, mint egy modellnek. Az új külsejét a jelek szerint nagyon szereti, és szívesen meg is mutatja a követőinek, akik nem tudnak elég hálásak lenni a látványért. Fanni a rajongói szerint egy szexszimbólum lett, akit rendre arra kérnek, hogy újabb és újabb pikáns fotókkal örvendeztesse meg őket. Az énekesnőt pedig nem kell kétszer kérni... 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek