Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.21.

Exatlon Hungary Kihívója bikiniben mutatta meg hatalmas pocakját

Kőnig Anna is már csak a medencében hűsölve bírja elviselni a kánikulát. Az Exatlon Hungary népszerű Kihívója bikiniben mutatta meg, milyen nagyra nőtt már a pocakja.

Az Exatlon Hungary harmadik évadában erősítette a Kihívók csapatát Kőnig Anna. A csinos influenszer hamar a nézők kedvencévé vált szerény természetével. Most pedig árgus szemekkel figyelik rajongói, mikor érkezik meg az Exatlonos első gyermeke.

Exatlon Hungary - Kőnig Anna
Az Exatlon Hungary népszerű versenyzője hamarosan anyai örömök elé néz Fotó: Instagam

Exatlon Hungary Kihívója bikire vetkőzőtt

A népszerű exatlonost tavaly márciusban jegyezte el szerelme. Az örömteli eseményt az Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, amikor egyik posztjában megmutatta a csodálatos gyűrűt, amit a lánykéréskor húzott az ujjára párja. Tavaly októberben pedig szintén a követőivel osztotta meg néhány fotó kíséretében, hogy hivatalosan is összekötötték életüket vőlegényével. Nem váratott sokára a következő hatalmas bejelentés sem, ugyanis áprilisban egy kismamafotóval mutatta meg hatalmas pocakját: gyermeket vár. Anna azt nem árulta el, pontosan mikor érkezik első gyermekük, de legújabb fotója igen „beszédes”. Pocakját nézve hamarosan már hárman, családként folytatják az életüket, de az is kiderült, bizony nehezen viseli a terhességét.

A babaszoba már megvan

A kismama már gőzerővel készül gyermeke érkezésére, ugyanis a babaruhák jó részét beszerezték. Minden a helyére került, készen várja a babaszoba a kislány vagy kisfiú érkezését. Ez bizonyítja az Instagram-oldalára posztolt legújabb fotó is. Mindnyájan egyre nehezebben viseljük a hetek óta tartó kánikulát, egy kismamának pedig még nehezebb a forróságban. Anna egy medencében lubickol, bikiniben, nem rejtegetve hatalmas pocakját. A poszthoz pedig csak annyit írt:

A nyár hátralevő részét így szeretném tölteni 🧜🏼‍♀️😍” – olvasható a fotó mellett.

Persze a nyárból még nagyjából hat hét van, kérdés, meddig lesz szüksége a kellemes hűsölésre...

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek