Létrehozva: 2024.07.30.

Teljesült Csórics Balázs gyerekkori álma - videó

A színész elárulta, hogy már gyerekkorában is szeretett volna a Szerencsekerékben játszani. Csórics Balázs azt is elmondta, hogy szerencsésnek érzi magát, hiszen komoly sérülésekből gyógyult fel teljesen.

Ma ismét pörög Kasza Tibivel a Szerencsekerék a TV2-n. Ma Csórics Balázs lesz a sztárvendég, aki másik két játékostársával teszi próbára a szerencséjét. A színész elmondta, hogy annak a generációnak a tagja, aki a műsor korábbi részein nőtt fel, így vágyott arra, hogy próbára tegye magát.

Szerencsekerék, Csórics Balázs
Csórics Balázs szeretettel vetette bele magát a játékba / Fotó: TV2

Örültem, hogy ott állhatok a kerék fölött, és megforgathattam. Ezen a játékon nőttem fel, így egy kicsit visszavitt a gyerekkori énemhez, amikor beléptem a stúdióba

– kezdte Csórics Balázs.

A színész azt is elmondta, hogy bár a versenydrukk benne volt, nem érezte magát stresszesnek, sokkal inkább egy jót szeretett volna játszani.

„Itt sokkal inkább a szerencse a fontos nem a stressz. Mert a stresszt azt megtanultam a színészi munkák során kezelni, hiszen nem elég tökéletesen betanulni a dolgokat, akkor is történhet bármi olyan, amihez alkalmazkodni kell a színészeknek” – mesélte a TV2 sztárja.

Csórics Balázs: „Nem szokványos esetben vagyok szerencsés”

Ha már próbára tette a szerencséjét, akkor jogosan merül fel a kérdés, mennyire is érzi magát Fortuna kegyeiben Csórics Balázs.

Visszagondolva szeret az Isten, de nem a szokványos esetekben, mint amire az emberek gondolnak. Amikor perforált vakbelemmel, vagy a patella ínammal (ez köti össze a térdkalácsot és a sípcsontot és biztosítja azok mozgását – a szerk.) műtöttek nem volt biztos a teljes felépülésem, és mégis itt vagyok. Így mondhatom, hogy szerencsés vagyok

– mesélte Csórics Balázs.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek