Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.17.

„Buta, mint a s*ggem, és ha tudná, sem zavarná” – kiverte a biztosítékot az RTL sztárja

Hétvégén lesz a Magyar Nagydíj, az ország egyik legjobban várt sporteseménye. Schumacher Vanda már többször kapott durva kritikát viselkedése miatt. Most a mogyoródi pálya nevének kiejtése miatt mentek nagyon durván neki az emberek.

Schumacher Vanda már szinte sportszerűen hergeli az embereket tetteivel. Hol a chipjét cserélteti ki a kezében, máskor egy tortát dob ki a kukába, ha mégsincs semmi, akkor a kripto-valutákból összeszedett vagyonát firtatják a rajongók. Nemrég a mogyoródi versenypálya miatt akadtak ki rá az emberek, mert angolosan ejtette ki a nevét. 

SZL_0079
Schumacher Vanda
Schumacher Vanda már sportot űz az emberek felháborításából (Fotó: Szabolcs László)

Schumacher Vanda: „Hángöröring”

A napokban jelent meg egy videó a TikTok-on, amiben Vanda a júliusban megrendezésre kerülő Magyar Nagydíjról beszél. A felvételen angolosan ejti ki a Hungaroringet.  Persze nem is kellett sokat várni, és egy felhasználónak, Oliver White-nak máris megütötte a fülét ez a kiejtés. Bár elvitathatatlan, hogy Vanda névrokona a többszörös világbajnok Michael Schumachernek, több kommentelő mégis úgy érzi, hogy ezért még nincs feljogosítva arra, hogy feleslegesen villogjon. Természetesen a videó a Redditre is felkerült, de amit ott kapott, már Vanda sem tudja zsebre tenni.

„Egybites, idióta birka”

„Az a vicc, hogy aki angol ismerősöm, az is úgy mondja majdnem mint mi, de így még nem hallottam”

Tökéletesen a mai világra optimalizált példány. Gátlás nélkül megy át még a falon is, buta, mint a s*ggem, de nem tud róla, és ha tudná, sem zavarná

„Megint kimegy egy F2 szabadedzésre, majd azt posztolja, hogy ott volt az F1 versenyen?”

„Ilyenkor veszem szomorúan tudomásul, hogy nekem hiába minden vágyam, hogy olyan helyről nézzem az F1-et, ahonnan ő, nekem sosem fog teljesülni. Ő meg, aki azt sem tudta tavaly sem, hogy milyen rendezvényen van, simán bejut.... – írták a kicsit sem finom véleményüket a kommentelők.

Kembe Sorel is firtatta, honnan van a pénze a műsorvezetőnek

Kembe Sorelnek mindig megvan a saját véleménye, korábban Schumacher Vandát vette górcső alá. Mint mindenki, őt is az foglalkoztatta, hogy mégis miből finanszírozza méregdrága ruháit és utazásait. A színész elmondta, hogy a hölgy állítása szerint 15 ezer dollárnál vett kripto valutát, amit aztán 63 ezer dollárnál adott le, azonban a probléma az, hogy ezt az összeget csak idén február-március környékén érte el a bitcoin, amit Sorel a hivatalos adatokból mutatott ki. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek