Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.25.

Eldobja a nevét a Fekete Vonat zenésze

A Fekete Vonat egykori sztárjának élete újabb fordulatot vesz: mostantól új művésznéven kíván alkotni. Az otthontalanként élő Beatnek ezzel talán sikerül végre egyenesbe hoznia az életét.

Fehér Tibor, Beatnek másfél éve nincs otthona. Az utcákat fáradhatatlanul járó tehetséges muzsikus a Fekete Vonat 2023 januári, súlyos anyagi bukást hozó koncertje óta bolyong céltalanul, és bár rengeteg új tervet sző, hogy miképp hozhatná rendbe az életét, valahogy minden próbálkozása zsákutcának bizonyul. Talán majd most! Beatnek megint született egy új ötlete... 

Beat
Beat másfél éve nem tudja kitalálni, hogy mitől működhetne újra az élete Fotó: Facebook

Valami megváltozott 

Beatnek ugyan nincsenek fellépései és így bevétele sem, a zenéléssel egy percre sem szakított, ha egy gitár kerül a kezébe, azonnal énekelni kezd, és toll és papír is mindig van nála, mert megállás nélkül pattannak ki a fejéből a jobbnál jobb dalszövegek. A szerzeményei így egyre csak sokasodnak, de hogy ezek mikor kerülnek lemezre, vagy épp a YouTube-ra, az még a jövő zenéje... Szó szerint. 

A dalaiban egyértelműen felfedezhetők a régi, Fekete Vonat dalaira jellemző stílusjegyek, és mostanában valami más, valami új is... Egyértelmű, hogy a zenész személyisége változáson megy keresztül, ami megmutatkozik a szerzeményeiben is. 

Beat
Beat szerzeményein érezni, hogy változik a stílusa Fotó: Facebook

Beat kiengedi a gonoszt 

A zenész a napokban beszélt erről a változásról először. Beat a hivatalos Facebook oldalán jelentette be, hogy ezentúl új előadói néven fog szerepelni, és senki se lepődjön meg, ha olyan zenéket szerez ezentúl, amelyeket még nem hallhatott tőle a közönsége. Az ok pedig az, hogy többé nem hajlandó köntörfalazni, ha valami nyomja a lelkét. Inkább kiadja magából: 

BEAST az új művésznevem... de maradok én a Beat is, tehát nem változtatok nevet...eztán is lesz Beat és Beat dal is... amikor pozitív töltetű a dolog amit közölni fogok. Ám... nagyot változott a világ és van, hogy semmit nem érsz a" jófiú" image-el. Tehát mikor elegem lesz és nem köntörfalazok és akár kimondom: a gonoszhoz fohászkodom, akkor azt is vállalom és a " szörnyeteg" névvel fémjelzem. ☆BEAT IS THE BEAST☆ Minden emberben ott él a jó és a rossz is... kár tagadni!!

– írta a zenész a közösségi oldalán. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek