Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.19.

"Balf*szok": Azahriah nem kért bocsánatot a koncertje miatt

A hét elején robbant ki az a botrány, amikor balf*sznak nevezte a háttérben dolgozó embereit a népszerű énekes. Azahriah nemrég reagált a történtekre, de annak ellenére, hogy súlyos dolgokat mondott, nem volt hajlandó bocsánatot kérni a kirohanásáért.

Mint arról a Ripost beszámolt, a 22 éves Azahriah hatalmas csalódást okozott az újvidéki magyaroknak a hétvégén megrendezett Exit fesztiválon. A zenészről hétfőn került ki egy videó az internetre, ahol egy rövid felvezetés után durván beszólt a kollégáinak, mert a gitárja nem volt beállítva, amit ezért saját magának kellett megtennie a közönség előtt. Azahriah a napokban reagált az eseményekre, de nem volt hajlandó bocsánatot kérni a háttérben dolgozóktól! Vajon megengedheti-e magának Magyarország egyik legnépszerűbb előadója, hogy ilyen stílusban beszéljen? 

Azahriah
Azahriah durván kiakadt a kollégáira Fotó: KISS ANNAMARIE

Bocsánatkérés helyett csak magyarázkodott Azahriah

A botrány viszont tovább gyűrűzött, a TV2 Mokka című műsorában készítettek egy riportot, amiben Baukó Attila magyarázkodása is elhangzott a történtekről. Persze az énekes elismerte, hogy hibázott, de nyilvánosan esze ágában sem volt bocsánatot kérni!

Egyetlen dolog, ami történt a koncerten az az, hogy tényleg elhittem, más lehetőségem nincs ennek a problémának a megoldására, csak ha nekiállok azt megcsinálni. Vannak ezek az előre beprogramozott hangok, és csak nyomkodtam azokat, hogy helyreálljon a rend!

– mondta videóban Azahriah, aki megnyugtatta rajongóit, hogy sokat tanult a helyzetből, és megígérte: nem fog többet ilyen előfordulni.

„Annak ellenére, hogy nem volt túl elegáns, nagyon jó tanulságok voltak benne. Mert legalább 10 dolog van, amit már meg tudok majd csinálni, ha ilyen probléma történik” – magyarázkodott az énekes a videójában, aki nem győzte hangsúlyozni, hogy sokkal inkább a tanulságot kell ebből a botrányos kirohanásából levonni.

Lebalf*szozta a saját embereit

Bár a magyarázkodásával kívánta tompítani a helyzet súlyosságát, a kiakadása sok ember munkáját tette kockára. 

"Ez a koncert nem csak én vagyok, ez 20-25 ember munkája, akik mind igyekeznek szívüket-lelküket beletenni, szóval egy kiba...tt nagy tapsot kérni nekik! Viszont akármennyire is próbálkozik, próbálkoznak a Geriék mindent megtenni azért, hogy professzionális ellátásban részesüljek, így is sikerül balf*szokat felvenni, ebbe a menedzsmentbe. Akik nem tudják koncert előtt beállítani nekem a gitárom, amit kell, úgyhogy most én fogom ezt megcsinálni, ezért tartottam ezt a monológot. Muszáj voltam kitölteni az időt, hogy be tudjam állítani magamnak a gityót, mert az kell!" – örökítette meg szavait egy TikTok-videó.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek