Létrehozva: 2024.06.08.

Hatalmas veszteség érte Szikora Róbertet

Egy végtelen pozitív ember számára az a legnagyobb sebzés, ha a sok jó ellenére is akad olyan, aki szeretné lerombolni, amit ő évek alatt megépített. Ez történt akkor, amikor Szikora Róbertet elszakították közösségi oldalától.

Szerző Magyar Adrián

Mostanában több olyan eset is történt, amikor ismert emberek közösségi oldalait tulajdonították el ismeretlen tettesek. Szikora Róbertet éppen a napokban lopták meg, hiszen a több mint húszezer követővel rendelkező Szikora Róbert és az R-Go Facebook rajongói oldalát törték fel a hackerek, ám itt nem álltak le, erről pedig a zenész is elmondta a véleményét.

Szikora Róbertet gidái várták
Szikora Róbertet hatalmas veszteség érte, ellopták a Facebook-oldalát - Fotó: Püspöki Zsolt

„Van aki épít, van, aki rombol, van aki gyűjt és van, aki lop. Miért van, hogy vannak olyan emberek, akiknek azon jár az esze, hogy lehetne a másikat megkárosítani és ellopni tőle valamit?” 

Akik minden nap követték, hogy mi történik az R-Go-val, nekik most újra meg kell találni az oldalt.

„Ezt több, kisebb zenekarral is megcsinálták, pedig állítólag rengeteg biztosíték volt beépítve” – mesélte Szikora Róbert.

Hackerek károsíthatták meg Szikora Róbertet

Sajnos ez ellen ilyenkor nem sok mindent lehet tenni. Ritka az olyan alkalom, amikor a közösségi oldal ügyfélszolgálata segítőkészen visszaállítja az oldalát a károsultnak, ezért ilyenkor szinte csak az a megoldás létezhet, hogy újraépít mindent az illető.

„Azt vettük észre, hogy más a neve a már korábban megszokott közösségi oldalunknak, azonban itt még nem ért véget a mizéria. Sajnos az átnevezett oldalt később törölték is, így teljesen eltűnt Szikora Róberték közösségi oldala. Próbálkoztunk a visszaszerzésével, de sajnos falakba futottunk, így kénytelenek voltunk új oldalt regisztrálni, ahova várjuk mindazokat, akik szeretnék követni az R-Go életét” – tette hozzá Varga Géza, a zenekar menedzsere.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek