Létrehozva: 2024.06.24.

„Inkább egy Orkra hasonlít" – Porig alázzák Kulcsár Edinát a külseje miatt

Szinte már űzött vadként tekintenek a negyedik gyermekét váró édesanyára. Szándékosan kutatják Kulcsár Edina előnytelen fotóit, ami miatt keményen gyalázhatják.

Kulcsár Edina megosztó személyiség kis hazánkban, de az biztos, hogy valamiért nagyon sokaknak szúrja a szemét. Az szinte már mindennapos, hogy valamiért kibeszélik, beszólnak neki, lenézik, kritizálják, osztják neki az észt, hogyan kell gyereket nevelni. Gyakran a magánéletébe is beleszólnak, pláne, amióta Csuti helyét felváltotta második férje, G.w.M. Hol az állatvédőket, hol pedig a gyámügyet akarják rájuk küldeni, viszont az utóbbi időben mégis mintha szándékosan akarnák nyilvánosan porig alázni külseje miatt.

Kulcsár Edina
Kulcsár Edina előnytelen fotóit szinte már kutatják a netezők, hogy kiposztolhassák  (Fotó: Ripost)

Kulcsár Edina fotóiból viccet csinálnak

Olyan, mintha célirányosan kutatnák azokat pillanatokat róla a – fizetős – videóiból, melyeken semmiképpen nem mondható előnyösnek a külseje. Az elmúlt időszakban egyre több olyan fotó kering róla, amin szinte felismerhetetlen, eltorzult az arca, és ez nagyon jó helyzetet teremt ahhoz, hogy – finoman fogalmazva – kibeszéljék. Na, de miért is van erre szükség? Erre talán sosem kapjuk meg a választ.

A minap talán pont az ellene indított hadjáratok miatt egy hosszú posztban szólt követőihez, és arról beszélt, pontosabban kérte őket, hogy ne bántsanak másokat. Ezek a gondolatok általában mindig süket fülekre találnak, és ezt jól bizonyítja az is, hogy újabb fotók kerültek fel róla az internetre. Legutóbb a Redditre töltöttek fel két képet. Az egyik egy hétköznapi külsővel, úgy, mint ahogy más híresség is éli az életét, lazán, smink és mindenféle puccparádé nélkül, a másik pedig egy olyan, amelyen haja, sminkje is tökéletesen készült. Most hasonló eset történt, annyi különbséggel, hogy máris két előnytelen fotót posztoltak a negyedik gyermekét váró sztárról, mindkettőt videóból fotózták ki.

"Ezért pokolra jutok"

A poszt szülőatyja, vagy szülőanyja, ki tudja, hiszen szokás szerint név és fotó nélkül aláz másokat érdekes felvetéssel dobta a netezők elé gondolatait, „megspékelve” a két képpel.

Ezért a pokolra jutok, de percek óta annyira nevetek az új reality részekből ezeken a kivágott képeken” – írja a már említett netező.

Az illető gondolatai alaposan felkavarták az állóvizet, valóságos kommentcunami indult el, és bizony sokan csatlakoztak hozzá, és keményen leszólták a külsejét.

Ez a lény váltig állítja, ha jól tudom, hogy ő 0-24-ben olyan »csodásan gyönyörű«, mint a fészappolt képein, a 3 réteg fészappolás után, miközben azt is állítja, hogy azok szemernyit sincsenek szerkesztve, az a nyers valóság” – reagált valaki a fotók láttán.

Arcom, amikor 3 császár után a férjem közli velem, hogy kell még egy gyerek, mert a lány nem számít” – írta valaki arra utalva, hogy Edina a negyedik gyermekét várja.

Istenem, de elszomorító” – fogalmazott röviden egy netező.

Inkább egy Orkra hasonlít” – szólt csúnyán be egy másik kommentelő.

Kulcsár Edina
Legutóbb ezt a két fotót posztolták róla, ami miatt keményen beszóltak neki (Fotó: Reddit)

„Ettől a rosszindulattól már elfogott a hányinger”

Nem kell ahhoz ismert embernek lenni, hogy az ilyen és ehhez hasonló beszólások rosszul essenek. Nem tudom, hogy csak ránk magyarokra jellemző-e, hogy az utcán, egy bevásárlóközpontban, bárhol úgy szólunk oda embertársainknak, mintha bárkinek is joga lenne véleményt alkotni a másikról. Én mindig azt mondom, van remény. Ugyanis ezúttal is rengetegen kiakadtak a posztolóra, és fordult a kocka, ő lett a céltábla…

Wow, szarul néz ki, olyan képeken, amik egy random megállított videóból vannak kivágva? Hihetetlen, még szerencse, hogy te tuti ilyenkor is jól nézel ki” – szólt be a poszt készítőjének valaki.

De komolyan, mennyire unalmas lehet annak az élete, akinek egy videóból random kivágott arc a humor netovábbja” – írta valaki.

Hát van itt jó sok sekélyes életű ember, akiknek az ilyesmi a legnagyobb szórakozása és ez jelenti a humort."

Nem Edina miatt jegyezném meg, mert jól leépült, ez tény, hanem a kommentelőnek, aki oda írta az első képhez, hogy szépségkirálynő. 

„Megnéznem ő mennyire szép egy grimasztól eltorzult arccal…” – akadt ki egy hozzászóló.

Nekem se a kedvencem, de ettől a rosszindulattól már elfogott a hányinger. Főleg, hogy ilyen random képeken, fejeket vágva senki nem a legelőnyösebben néz ki” – olvasható az egyik kommentelőtől.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek