Létrehozva: 2024.06.16.

Durva: így dohányzik Palvin Barbi – fotó

A világhírű magyar modellnek rengeteg mindent be kell vállalnia munkája során. Palvin Barbi legfrissebb fotójával sokkolja a rajongókat.

Palvin Barbi nevét nincs, aki ne ismerné, a leghíresebb magyar lány már az egész világot meghódította szépségével. 

Palvin Barbi
Palvin Barbi mindig káprázatosan néz ki a vörös szőnyegen (Fotó: NurPhoto via AFP / AFP)

Kontrasztos váltás

A modell rengetegszer bújik munkája során olyan öltözékekbe, amelyek hétköznapinak kicsit sem nevezhetők. Ez látható legújabb bejegyzésében is, amikor is lélegzetelállító fekete ruhában, rövid hajjal, tőle szokatlan életunt ábrázattal egy erkélyen állva cigizik. A kép természetesen csak egy fotózás kedvéért készült, bár az nem derült ki, hogy pontosan milyen projekthez készült. Mondanunk sem kell, Barbi ebben a stílusban is meseszép, bár sejthető, hogy életidegen volt számára cigarettát ragadni a kezébe, hiszen szakmájából adódóan egészsége és bőrének ápoltsága a legfontosabb tényezők, amelyekre vigyáznia kell. Szerencsére nem fukarkodott a többi fotót is megosztani, amelyben gyönyörködhetünk. Érdekesség, hogy ezeket a képeket fekete-fehérben tette közzé, de neki ez is tökéletesen áll, nincs szükség színekre ahhoz, hogy lenyűgözzön bennünket.

Palvin Barbi
Palvin Barbi mindenhogy észveszejtő (Fotó: Palvin Barbara Instagram oldala/ Owen Gould)

Berobbant a nyár

A nyár közeledtével mindenki várhatja, hogy Palvin Barbara egyszer csak felforrósítja a hangulatot. Idén sem maradt el, hogy bejelentkezzen legfrissebb, bikinis bejegyzésével, amelyért mondanunk sem kell odáig voltak a rajongók. Rövid idő alatt több mint nyolcszázezer kedvelést és megannyi dicsérő kommentet kapott, többek között olyanokat, hogy „Arcát és testét angyalok faragták ki”, vagy hogy 

A mi magyar királynőnk, Csoda vagy Barbi.

Annyi bizonyos, hogy a szépség bármit is posztol, követői napját bearanyozza vele. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek