Létrehozva: 2024.06.16.
Módosítva: 2024.06.16.

Hazai tervezők kreációiban tündököltek a sztárok és a filmesek a vörös szőnyegen – Galéria

A hazai filmek nagy ünnepe, a Magyar Mozgókép Fesztivál június 15-én ért véget a Magyar Mozgókép Díjak átadójával a Veszprémi Petőfi Színházban a Nemzeti Filmintézet és a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa szervezésében.

2021 óta évente kerül megrendezésre a hazai filmek legnagyobb ünnepe, új nevén a MOZ.GO, a Magyar Mozgókép Fesztivál. A Nemzeti Filmintézet és a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program szervezésében, a Magyar Filmakadémia védnökségével három városban, Veszprémben, Balatonfüreden és Balatonalmádiban, tizenkét helyszínen közel 100 magyar filmet – köztük számos premiert – láthatnak majd a filmbarátok.

Udvaros Dorottya
A magyar Mozgókép Fesztivál egyik női zsűritagja Udvaros Dorottya volt (Fotó: Magyar Mozgókép Fesztivál)

A Magyar Mozgókép Fesztivál díjait vörös szőnyeges gálán adták át

A MOZ.GO négy napon át szabadtéri vetítésekkel, a legújabb magyar filmek premierjeivel, sztárokkal, közönségtalálkozókkal, gyermek- és ifjúsági programokkal, felújított klasszikusokkal, kiállításokkal, koncertekkel és gasztroprogramokkal várja a filmek és alkotóik iránt érdeklődőket.

A hazai filmek nagy ünnepe, a Magyar Mozgókép Fesztivál június 15-én ért véget a Magyar Mozgókép Díjak átadójával a Veszprémi Petőfi Színházban a Nemzeti Filmintézet és a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa szervezésében. Ennek részeként a vörösszőnyeges gálán a Magyar Divat & Design Ügynökségnek, az esemény szakmai együttműködő partnerének köszönhetően jelöltek és díjátadók, színészek, színésznők hazai tervezői öltözéket viseltek.

Eke Angéla
Eke Angéla Kiss Márk ruháját viselte (Fotó: Magyar Mozgókép Fesztivál)

Színészek, színésznők viselték a hazai tervezők öltözékét

Dobó Kata, Eke Angéla, Horváth Lili, Mészáros Blanka, Nagy Katica, Spilák Klára, Szamosi Zsófia, Udvaros Dorottya színésznők, Katona Péter Dániel, Kovács Tamás, Vecsei H. Miklós színészek, Dombrovszky Linda, Laszlovszky Zsófia, Lovrity Kata Anna, Makk Lili, Somossy Barbara, Takács-Koltay Anna, Tihanyi Ildikó filmesek és Morvai Noémi az est háziasszonya tündökölt magyar tervező kreációjában a Magyar Mozgókép Díjak átadóján.

A tervezők: AERON, VIKTORIA VARGA ARTISTA, MERO – Merő Péter, Kiss Márk, Atelier Lajos, EVELINFINK, Richard Demeter, Róbert Maar, NOS Simple meseszép ruháit viselték a hazai sztárok.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek