Létrehozva: 2024.05.26.

Köllő Babett elárulta: szívesen lenne FBI ügynök

A népszerű színésznő egy igazán különleges és vagány programon vett részt, kipróbálta az airsoft fegyvereket, amit az Instagram-oldalán meg is osztott. Bár Köllő Babettről sokan nem tudják, de ha nem a színészi pálya mellett dönt, egy teljesen más hivatást választott volna, amiben a fegyvereknek is nagy szerepe van. Lapunknak azt is elárulta, mi az, amit szívesen csinált volna, ha máshogy alakul az élet, és hogy mit gondol a lövészetről.

Köllő Babett már többször is bizonyította, hogy nem egy félős típus, most éppen egy lövöldözős programon vett részt, amit nagyon élvezett. Sőt, azt is elárulta, hogy gyerekként a színészet mellett, rendőri pályára is készült.

2024.05.16Richard Demeter Fashion Show By JYN Divatbemutató & After Party Köllő Babett
Köllő Babett gyerekkorában rendőri pályára készült. (Fotó: Szabolcs László)

Igaz, csak műanyag golyókról van szó, de Babett ezt is nagyon komolyan vette. Nem csoda, hiszen imádja az ehhez hasonló időtöltéseket, mert megtestesítik mindazt, amire szüksége van a kikapcsolódáshoz:

„Ez egy airsoft fegyver volt, ami műanyag lövedékeket lő ki, szóval csak műanyag palackokra lövöldöztünk. Voltam egyébként már lőni életemben, és tetszik, sőt egy baromi jó sportnak és kikapcsolódásnak tartom. Sajnálatos módon, nekem erre nincs időm, bár nagyon jó buli és tök jó koncentráció.”

Az benne a legjobb, hogyha valaki ezt komolyan csinálja, akkor közben teljesen ki tud kapcsolni, mert lövés közben nem lehet másra koncentrálni, csak az adott pillanatra és a célpontra.

Köllő Babett szereti a katonás rendet

Köllő Babett fiatalon sokat gondolkodott a rendőri pályán is, és bár az sokban különbözik a színészettől, Babett szerint vannak párhuzamok a kettő között:

Nekem gyerekkoromban, amikor álmodoztam arról, hogy mi szeretnék lenni, két opcióm volt. Az egyik persze, a színészet, a másik pedig, hogy elmegyek gimnáziumba, és utána rendőrtisztibe. Én imádom a fegyelmet. Mindig csapatban játszom, a táncnál is az együttesben, és a színházban is, szerintem egy színész tök jól be tud illeszkedni a hierarchiába. Például egy élő show-nál is minden, másodpercre pontosan, ki van számolva, és én bírom ezt a katonás rendet. Azon belül persze, lehet önmegvalósítani, de gyakorlatilag maga a rendszer nagyon fegyelmezett. Épp ezért nyűgöz le ennyire a cirkusz is, mint műfaj, hiszen ott mindennek tökéletesnek kell lennie, mert komoly sérülés lehet belőle, ha nem.

Egy színész életében persze, nem mindent lehet előre megtervezni, ezért a Sztárban Sztár zsűrije számára a magánéletében ez a fegyelem még fontosabb:

„Nagyon érdekes, hogy amíg a munkámban bármikor képes vagyok váltani, ha arra van szükség, és átértékelni az adott helyzetet, addig a magánéletemben minden apró változtatástól kivagyok. Ha azt mondja a férjem, hogy megváltozik a program, és holnap mondjuk legyen más helyette, akkor teljesen befeszülök. Mivel megengedem a munkámban ezt az állandó változást, emiatt a magánéletemben kell a stabilitás. És a lövészet is ezért áll hozzám nagyon közel.”

Babett lehetne a következő Lara Croft?

Még az is elképzelhető, hogy a későbbiekben többször is láthatjuk Babettnek ezt a vagány oldalát, nemcsak az Instagramon, hanem talán a filmvásznon is.

Már nézegetem is ezeket az airsoft fegyvereket, mert jó buli volt lőni vele és elképzelhető, hogy veszek egyet. És abban is biztos vagyok, hogy Milla is nagyon élvezné. Egyébként jól is megy, és abszolút ilyen szuperhősnek, meg Lara Croftnak érzem közben magam. Lehet, hogy egy jó filmes szerep még eltalálhatna ezzel kapcsolatban. Ha a rendőrtisztiről már lemaradtam, legalább még eljátszhatnám

 – árulta még el nevetve.

 

origo.hu

Gyalázatos magyargyűlölő ítélet Soros brüsszeli bíróságán - rengetegen tüntettek ellene - videó

ripost.hu

Rossinak menekülnie kellett; szigor a magyar szurkolóknál

borsonline.hu

Páros lábbal szálltak Kulcsár Edinába: vajon kiről feledkezett meg apák napján?

magyarnemzet.hu

Milák Kristóf ma kárpótolhatja társait, ha már az olimpia nem volt fontos

ripost.hu

Még a rutinos sofőrők is megbukhatnak ezen a KRESZ-teszten – te vajon átmész?

hirtv.hu

Döntés született Ukrajna uniós csatlakozási folyamatának ügyében + videó

ripost.hu

Ez a retró kvíz még azon is kifog, aki benne élt!

travelo.hu

A világ legszebb utcái között egy magyar is megtalálható

ripost.hu

Tömegkarambol Pest vármegyében: ezekben a percekben mentenek, dugóra készülj!

ripost.hu

Rettenetes balesetről jött hír, 3 holttest van az úton

ripost.hu

Egykori testőre kitálal Angelina Jolie piszkos húzásairól

ripost.hu

Nem kopogtatni kell a dinnyét vásárláskor, mutatjuk, hogy találod meg a legjobbat

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Csoda történt: Győzike kigyógyult a pánikbetegségéből

SZTÁRDZSÚSZ

Rémálommá változott a klipforgatás: Baby Gabi autója is odalett

SZTÁRDZSÚSZ

„Nagyon le van lakva szerencsétlen” – Kulcsár Edina felismerhetetlen, durván beszóltak neki a követői

SZTÁRDZSÚSZ

Győrfi Pál nehezen küzdött meg pesszimizmusával