Létrehozva: 2023.10.13.
Módosítva: 2023.10.13.

Molnár Gusztáv nagyon kemény dolgokról beszél: "nem kell mindig boldognak lennem"

Onnan jött a pofon, ahonnan Molnár Gusztáv biztosan nem számíthatott rá: a színész a saját Instagram-oldalán kapott durva kritikát egy hölgytől.

Molnár Gusztáv végre úgy néz ki, túl van a nehezén, 265 napos rehabilitációs kezelést követően a nyár végén térhetett vissza a hétköznapi életébe. A színész immár több mint 300 napja nem emelte meg a poharat, ami komoly akaraterőről tanúskodik, de hogy az orvosai mikor nyilvánítják teljesen gyógyultnak, arról nincsenek információk. Guszti fizikailag és lelkileg is összeszedte magát, az általa másokban okozott rombolás azonban lehet, hogy sosem tűnik el nyomtalanul. 

Mindent elvesztett 

A színész az alkoholmámoros időszakában olyan volt, mint egy elszabadult hajóágyú. Mindent tönkretett, amit csak tudott. Kezet emelt az egyetlen gyermekére, a kisfia utána többé nem akart találkozni vele. Az összes munkahelyéről kirúgták, nem játszhatott sorozatokban és színpadon sem, öngyilkossággal fenyegetőzött, és végül a házassága is zátonyra futott. 

A rajongók nem felejtenek 

Molnár Gusztit végül két jó barátja fizette be egy profi elvonókúrára, távol a főváros zajától, az erdő közepén dolgozott egy komplett csapat azon, hogy - többek között - a színész meggyógyuljon. A kezelés, úgy fest, sikeres volt. Guszti nagy lendülettel és tele tervekkel tért vissza az életébe, egyre gyakrabban posztol fotókat magáról az Instagramon, a képekhez pedig általában életbölcsességről szóló szöveget mellékel. A rajongótábora rendre biztosítja is arról, hogy most tényleg jó az irány, és igyekezzen tiszta maradni, hogy gyorsan visszatérhessen a színész szakmához, de a jelek szerint vannak a követői között olyanok is, akik nem felejtenek. Akik nem bocsátják meg olyan könnyen a Guszti által elkövetett rossz dolgokat. Egy hölgy a napokban kendőzetlen őszinteséggel fejtette ki a véleményét a színész egyik friss posztja alatt. Guszti ezt írta: 

„Nézem ezt a képet saját magamról. Azon gondolkozom, hogy a legnagyobb bátorság az, amikor magadról mered elmondani az igazságot, és nem másokról. Bár nem mindig az igazság a fontos hanem, hogy mi az igaz. Talán a legnagyobb szabadságot most az adja, hogy felismertem, hogy nekem nem kell mindig boldognak lennem. Nekem szabad néha szomorúságot éreznem. A saját szemem nézem, és ott van benne a múltam, és ha jobban nézem talán megláthatom a jövőmet is. Apám szeme is az enyém. Ott van mögötte mindenki, akit valaha ismertem. Öregszem, de most már barátom az idő. Ti mit láttok a szememben?”

A kérdésre pedig hamarosan meg is érkezett a letaglózó válasz: 

Egy nárcit, akinek sikerült magáról egy önmagára csak nyomokban hasonlító, elfogadható képet lőnie, amin a szemét nagyon igézőnek találja és kanyarított köré valami ideológiát, hogy legyen valami magyarázata, hogy kirakta, pedig csak az a lényeg, hogy "nézzétek, milyen nagyon jóképű pasi vagyok.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Letartóztatták Varga Viktorékat

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

borsonline.hu

Nagyszüleink még használták, de te felismered a következő tárgyakat?

mandiner.hu

Újabb fogadást tartott Pressman: mutatjuk, ezúttal kiket hívott meg a nagykövet

ripost.hu

Hirtelenül elhunyt Pintér Marianna

hirtv.hu

Sorra állnak be Magyar Péter mögé a jobbik jelenlegi és ex politikusai

origo.hu

Elképesztően szexi pózban mutogatja testét Gelencsér Tímea - kép

astronet.hu

A Vénusz a Bikába lép, a Mars a Kosba: ez a nagy egymásra találások ideje

ripost.hu

Most jött a hír: nem tudták megmenteni, elhunyt a világbajnok sportoló

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Ekkor nézz fel az égre: minden kívánságod valóra válhat május elején

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Chris Hemsworth 9 éves fia nem apának szólítja őt – A színész elárulta, hogy miért

SZTÁRDZSÚSZ

Takáts Tamás: az unokámnak én leszek az első koncertélménye

SZTÁRDZSÚSZ

"Honnan vesz ennyi életerőt?" – G.w.M igazi terminátornak látja a terhes Kulcsár Edinát

SZTÁRDZSÚSZ

„Annyi nevetést hoztál” -Elhunyt a népszerű színész, összetört családja