Létrehozva: 2023.06.23.

Bíró Ica bikinis képei lenyűgözték a rajongóit: belül 33 évesnek érzi magát a Metal Lady

Korát meghazudtoló formát villantott a fitneszlady. Bíró Ica lapunknak elárulta, mi a titka.

Bíró Ica bomba formában van ezt pedig retusálatlan bikinis fotókkal támasztotta alá. A fitnesz lady a Ripost felkeresésére elárulta, mi a titka!

Elárulta fiatalos alakja titkát Bíró Ica. Fotó: Facebook/Bíró Ica

„Elégedett vagyok az alakommal"

A legfontosabb, hogy kezdem jól érezni magam és motiválódtam! Itthon elkezdtem edzeni, hogy formába hozzam magam. Alapvetően elégedett vagyok az alakommal, de persze nőből vagyok, mindig találok valami kis jobbítani valót. De mindent magamnak intézek el itthon! Évek óta nem jártam kozmetikusnál, viszont életminőség-javító dolgokat most is tesztelek. 

De szike soha nem érintett, és az hiszem, ez így is fog maradni. Nem tudom, a kommentelők miért hiszik, hogy műmellem van. Régen is én voltam a címlaplány, a vizes pólós, cicis modell! Feljött néhány kiló, és jelentem, mellre híztam

– szögezte le a Metal Lady, aki új otthonában egy kis zöldterülethez is jutott.
Van egy kis kertem, ahol tudok napozni, és a nap energiája engem teljesen feltölt. Kérdezik tőlem, hogy hol fogok nyaralni? Hát itthon! Évekig éltem úgy, hogy nem tudtam otthon kifeküdni napozni, most pedig élvezem ezt a helyzetet. Talpalatnyi föld, de szeretem, és szeretném a legjobbat kihozni belőle!

Bíró Ica a saját kertjében nyaral. Fotó: Facebook

Újraéleszti fitneszprogramját

Ezen kívül még egy fontos tényezőt kiemelt Ica, ami szintén hozzájárul a fiatalos megjelenéséhez:

A gondolkodáson nagyon sok múlik! 2005-ben adtam ki A megújulás titkai című könyvemet, ott mindent leírtam. Keleti filozófiák, mozgás, táplálkozás, pozitív gondolatok! Bár jelenleg nem kapható, örülnék, ha kapnék kiadói segítséget, hogy újra megjelenhessen. Nem csak vizet prédikálok és bort iszok, én tényleg voltam mélyponton, és onnan jöttem vissza. Jogtalanul tettek engem tönkre, de én tudom az igazságot, hogy én ártatlan vagyok. Nincs semmim, csak az igazam. Nagyon motivál, hogy elérjem, hogy visszakapjam, amiért én dolgoztam meg. Hiszek a sorsban, a karmában, tudom, hogy akinek köze volt az én kisemmizésemhez, az elnyeri a méltó büntetését” – szögezte le Ica, aki a Metal Lady és a Stress nevű együttessel fellépni jár, illetve szeretné újraéleszteni fitneszprogramját is.

Az OnlyFans-t nem vállalná

Még a hét közepén osztotta meg az első friss bikinis fotókat magáról: akkor sok rosszindulatú, irigy hozzászólást kapott – elmés, csípős visszaszólásokkal helyre is tette mindegyiket! Ezek után a pénteken kirakott, egész alakos bikinis képekhez már csak pozitív kommentek érkeztek! Néhányan felvetették, hogy ha pénz szűkében van, kipróbálhatná, ami Molnár Anikónak annyira bejött: képeit feltölthetné a fizetős OnlyFans oldalra. Lapunk erről is kérdezte a fiatalos egykori modellt:
Tudom, hogy Anikónak sikeres lett, de tőlem ez távol áll, ezt azért nem vállalnám be! Ha felkérnek egy termék reklámozásával kapcsolatban fotózásra, azt persze elvállalnám, ha valóban jónak gondolom az adott terméket!” – árulta el a fitnesz lady, aki hozzátette, kortól függetlenül fontos, hogy törődjünk magunkkal, és aki igényes és csinos, akárhány évesen megmutathatja magát a strandon:
Mikor modellkedtem, az volt a jelszó: domborítsuk ki az előnyöket, és palástoljuk a hátrányokat. A hurkákat például ízléses kendőkkel takarhatja, akinek szükséges! 

Egy autóforgalmazó ismerősöm azt mondta, és ezt meg is jegyeztem magamnak: »Ica, ne törődj a korral. A nők olyanok mint az autó: nem a kor számít, hanem az állapot!« 

Milyen igaz! Láttam már 20-30 éveseket, akik testileg-lelkileg romhalmazok voltak, és 70 évest is, aki fiatalos és fitt volt.
A saját korával kapcsolatban így fogalmazott:
Nem szeretem kimondani és tudatosítani a koromat, mert nem is az határoz meg. Úgy szoktam fogalmazni, hogy a krisztusi kor dupláját értem el. De ez csak kronológia. A biológiai kor reálisabb. Belül, mentálisan, lelkileg fele ennyinek érzem magam!

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Saját gyerekét ütötte-verte a csodaedző - óriási a botrány

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

metropol.hu

Szerelmével tért vissza a képernyőre Tóth Andi

vg.hu

Munka Ausztriában: otthagyják a magyarok – ez áll a háttérben

mandiner.hu

Mi történt? Ursula von der Leyen kétperces videóban áradozik a magyarokról!

origo.hu

Ez a fiatal énekesnő csalta hónapokig a vőlegényét Marics Petivel

mindmegette.hu

Gyors és pénztárcabarát menü a május 1-jei ünnepnapra

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Most jött a hír: nem tudták megmenteni, elhunyt a világbajnok sportoló

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Chris Hemsworth 9 éves fia nem apának szólítja őt – A színész elárulta, hogy miért

SZTÁRDZSÚSZ

Takáts Tamás: az unokámnak én leszek az első koncertélménye

SZTÁRDZSÚSZ

"Honnan vesz ennyi életerőt?" – G.w.M igazi terminátornak látja a terhes Kulcsár Edinát

SZTÁRDZSÚSZ

„Annyi nevetést hoztál” -Elhunyt a népszerű színész, összetört családja