Létrehozva: 2023.04.08.

Pély Barna: „Lakótelepi gyerekként jártuk a tömböket pénzért és édességért”

A tojásfestésért és locsolásért nem rajong Pély Barna, a misét azonban nem hagyná ki. Az ünnepeket a Balatonon töltik, Évi családjánál, akivel hosszú évek óta tartó barátság és munkakapcsolat után tavaly egybekeltek.

Balatonon húsvétozik Pély Barna és felesége, Évi. Lapunk felkereste Barnáékat, hogy megtudjuk, hogyan készülnek a húsvétra:

Barna és Évi sok időt tölt a Balatonnál, a húsvétot is ott ünneplik. Fotó: Pély Barna

Évi egész évben díszíti a lakást, így a húsvét sem maradhat ki. Persze, van tojásfánk az asztalon festett tojásokkal, és asztali díszeket, kopogtatókat is készít, illetve már elkezdett nyuszi alakú kuglófokat sütni ajándékba" – avatta be lapunkat az énekes, aki a húsvéti misét sosem hagyja ki.

Mindig elmegyek a misére. Ez a kereszténység egyik legfontosabb ünnepe, mert Krisztus feltámadására emlékezünk. Diákként a Temesvári Pelbárt Ferences Gimnázium tanulója voltam, fontos számomra a vallási ünnepek megtartása" – árulta el Barna, aki a tojásfestésért és locsolásért ugyan nincs most már nincs oda, régi kedves gyermekkori emléke fűződik a hagyományokhoz:

Lakótelepi gyerek voltam, és jó pár évig jártuk körbe a tömböket a haverokkal, hogy pénzt, meg édességet gyűjtsünk. Ez maradt meg a legjobban, na és a tojásfestés

 – idézte fel Barna, majd Évi vette át a szót:

Én balatoni lány vagyok, úgyhogy a rokonok, barátok mindig jöttek locsolni. Emlékszem, anyuval mindig szépen felöltöztünk és vártuk a locsolókat. Az öcsém a nagypapámmal és az unokatesónkkal indult útnak körbe a városban. Utána a szüleinkkel elmentünk ebédelni, és egy családi kirándulásra. Általában veszprémi állatkertbe – idézte fel Évi, majd hozzátette, most is ez a program. " Általában a családomnál, a Balatonon töltjük az ünnepeket. Így lesz ez most is. Úgyhogy a húsvéti menüt édesanyámmal és a sógornőmmel közösen készítjük el. Klasszikus húsleves, konfitált kacsa, rozmaringos burgonyával, rántott hús lesz. A desszertfelelős általában én vagyok, idén egy málnás tart tortával lepem meg a családot" − szögezte le a menedzser, aki nagyjából egy évvel ezelőtt mondta ki a boldogító igent az énekesnek.

Egy éve házasok

A pár mostanában ünnepli az első házassági évfordulóját. A lakodalmat nagyon privátra tervezték, tavaly csak hónapokkal később fedték fel a rajongók előtt egyáltalán azt is, hogy egybekeltek „egy szép tavaszi napon”. A házassági évfordulójuk pontos dátumát azóta sem árulták el a nagyérdeműnek. Lapunk azért megkérdezte, hogyan ünneplik majd – vagy ünnepelték már – az első házassági évfordulójukat:

„Pezsgő, vacsi, és egy belföldi utazással ünnepeltük… vagy ünnepeljük" – fogalmazott sejtelmesen mosolyogva Barna, aki elárulta: nászútra azóta sem jutottak el, de a házasságkötés előtt már jó néhány országban jártak együtt, úgyhogy nincs hiányérzetük. 

Barna és Évi ugyan nászútra még nem jutott el hivatalosan, de nincs hiányérzetük, az utóbbi években rengeteg helyen jártak, a fotón éppen Kazahsztánban vannak. Fotó: Pély Barna

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Világsztárral fotózták Vajna Tímeát

origo.hu

Itt van Oroszország válasza az Amerikai segélyre

borsonline.hu

Elérkezett a pillanat, amire mindenki várt: óriási örömhírt jelentett be Krausz Gábor és Mikes Anna – fotó!

vg.hu

Itt a korainál is koraibb cseresznye, valamin azonban hanyatt esnek a vásárlók

hirtv.hu

Kuleba bevitte a kegyelemdöfést az elmenekült hadköteles férfiaknak + videó

origo.hu

Mikes Annát ölelgeti Krausz Gábor újabb képén, nagy hírt jelentett be

mindmegette.hu

Valóban tilos füvet nyírni hétvégén? Itt az igazság!

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Zokogva közölte barátnője: elhunyt a Survivor játékosa

SZTÁRDZSÚSZ

"Tervezett baba?" - Nekiestek a netezők a terhes magyar reality sztárnak

SZTÁRDZSÚSZ

Rossz hír: Kárpáti Rebeka állapota sokkal súlyosabb, mint gondoltuk

SZTÁRDZSÚSZ

Megint új autóban látták a TV2 kőgazdag sztárját