Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2023.04.05.

Most kaptuk: elhunyt a tévésztár

Legyőzte a rákot, de a májbetegséget már nem tudta. 81 éves korában elhunyt a szeretett színész.

Szerző K.B.

Április 3-án májzsugorodás miatt hunyt el a mexikói-dominikai filmsztár Andrés García. A telenovella sztár 81 éves volt. A színész már egy ideje súlyos beteg volt, ezt az özvegye, Margarita Portillo erősítette meg.

Fotó: Pexels

Az özvegy azt is elárulta, hogy már egy ideje otthon ápolta Andrés Garcíat a mexikói Acapulcóban lévő otthonukban. A színész abban a házban hajtotta végül örök álomra a fejét.

„Szeretném tájékoztatni a közönséget, amely mindig is követte és szerette a férjemet, a családot és a barátokat, valamint a médiát, hogy férjem, Andrés García, szerelmeim szerelme, az Úr Jézus mellett nyugszik” – írta Margarita Instagram-bejegyzésében.

Az 1960-as évek végén, az 1970-es évek elején szexszimbólumnak számított Latin Amerikában. Több mint 50 filmben, spanyol szappanoperában szerepelt. Garcíára előszeretettel osztották a tipikus mexikói macsó szerepét. Állítólag a való életben is élvezte, hogy úgy élt a köztudatban. Személye számos pletyka, vita és botrány alapját adták. 1995-ben prosztatarákot diagnosztizáltak nála, ezért Atlantába utazott, hogy részt vegyen a kezelésen, ami meggyógyította.


 


 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek