Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2022.12.13.

R. Kárpáti Péternek elege lett: Nem vagyok többé Berényi András!

A Barátok Közt egykori főszereplője, a Mátyás Király téri ingatlan tervezője, Berényi András most egy újabb platformon mutatja be tehetségét. R. Kárpáti Péter elmondta, ennek az oka, hogy más szerepkörben is megismerjék a nevét.

Akik használják a TikTokot, azok belefuthattak egy „Idézgetek” nevű felhasználóba, ami R. Kárpáti Péter saját csatornája. A szokással ellentétben azonban a színész nem tátog, vagy táncol, hanem a kamerát egészen közel tartva az arcához, vicceket mesél, vagy idézeteket mondd fel, sokszor levegővétel nélkül. A Ripost újságírója megkereste a Barátok közt egykori sztárját, aki a következőképpen véleményezi önmaga teljesítményét:

Őszintén szólva szeretném, hogy az emberek meg tudjanak különböztetni és rájöjjenek, hogy nem én vagyok a Berényi András.

 Nem szégyellem, nagyon szerettük csinálni, de azért azt tudni kell rólam, hogy sokkal több mindennel foglalkozom, mint hogy egy egykori szappanopera főszereplője voltam. Jó lenne, ha nem csak ebből az egy karakterből ismernének meg, ezért kitaláltam, hogy egy nagyon vicces, nagyon jó humorú oldalamat mutatom meg” – kezdte a színész, aki elmesélte, honnan jött a tartalom ötlete.

Fotó: Pesti Tamás


Vannak a jó retró, „régimódi” faviccek. Topi barátommal, akivel országos cimborák vagyunk, nagyjából minden beszélgetésünk során előjönnek ezek a viccek. Szerettem volna, ha a humornak ez a régimódi, kedves formája megmaradna a mai világban is. Pont emiatt gondoltam azt, hogy megcsinálom ezt a TikTok oldalt. Tudom, hogy nem táncikálok és nem tátogok a videókra, de szerintem pont ettől lesz egyedi. Ahogy látom a hozzászólásokból, a kommentekből kifejezetten jól fogadták a követőim és nagyon hihetetlen, hogy már közel 10 ezer ember nyomta meg a követés gombot” – tette hozzá a színész.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek