Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2022.11.01.
Módosítva: 2022.11.01.

Váratlan helyszínről jelentkezett be az éjszaka Tóth Andi

Az énekesnőnek nem lehetett könnyű az elmúlt pár nap.

Tóth Andi több videót is megosztott az elmúlt éjszakájáról a rajongóival. Az Instagram storyba feltöltött videók tanúsága szerint a fiatal énekesnő jelenlegi párja, Marics Peti éjszakai koncertjén bulizott. A halloweeni smink mögé rejtőző Tóth Andi a felvételeken nagyon jól érzi magát, az emberrel ezek alapján joggal gondolhatja, hogy boldog az élete és minden rendben van körülötte. 

Forrás: Instagram 

A Ripost azonban korábban megírta, Tóth Andit is belekeverték abba a drogbotrányba, amely szerint egy népszerű magyar énekesnőt szállítottak kórházba drogfogyasztás és öngyilkossági kísérlet után. Ezt később maga az énekesnő és a menedzsere is kategorikusan tagadta. 

A megmondó ember szerepében tetszelgő Alekosz is reagált a kialakult helyzetre:

Ön és közveszélyes. Öngyilkos akart lenni, a lakása pedig drogtanya. A rendőrség nyilvánosan beviszi, a hazug menedzsere kiviszi, a tévé pedig milliós gázsikért vezetőműsorba teszi. Magyarország. Íme a teljes Magyar sajtó, a rajongók és a követők hülyének nézése. Ugye? Menedzserúr. Pár nap múlva úgyis kiderül, hogy hazudott.. de így belehazudni mindenkinek a pofájába?! Hogyha ez a botcsinálta menedzser és a tinglitangli kegyeltje ezt megússza, akkor az üzenet, világos. Igyál, drogozzál, és akkor televíziósműsorokban szerepelhetsz. Milliomos, nagy sztár lehetsz...

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek